Konya’nın gözde okuluna o isim atandı!

Yazar, fotoğrafçı ve aynı zamanda öğretmen olan gazetemiz yazarlarından Hakan Bahçeci, Selçuklu Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandı.
Konya’nın gözde okuluna o isim atandı!

Hakan Bahçeci, idareci kimliğinin yanında yazarlık ve fotoğraf çekimleriyle de ilgileniyor. Aynı zamanda gazetemizde de yazarlık yapan Bahçeci, Mehmet Akdoğan Ortaokulu’ndan, Selçuklu Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandı. Yeni görevi hakkında düşüncelerine yer veren Bahçeci, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

‘HEYECANLI VE MUTLUYUM’

Yeni görevi için heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getiren Bahçeci, “Atanmış olduğum Anadolu Lisesi, Selçuklu İlçesindeki ismiyle bir proje okulu. Geçen sene TYT 2’ncisini çıkarmış bir okuldur. Yine bu sene, Konya’da sınavla öğrenci alan proje okulları aslında, en yüksek puanlı öğrencileri kabul etmiş bir okuldur. Böyle bir okula gelmek öncelikle sorumluluk ister. Ama heyecan verici bir şey. Çokta mutluyum. En azından buradaki gençler, gerçeğin farkında ve bilincinde oluyor. Biz bunlara yön ve destek vereceğiz. İnşallah buradan iyi üniversiteleri kazanıp, iyi birer vatandaş olarak çıkacaklar. Burası köklü bir okul. Proje okulu olarak açılmış ve halen böyle devam ediyor. Sorumluluğunun çok büyük olduğunun farkındayım. Ama bununla beraber oldukça heyecanlıyım. Böyle bir yere gelmek benim için gurur verici bir şey.” ifadelerine yer verdi.

hakan-bahceci.jpg

‘FAYDALI BİRER EVLAT OLMALARI İÇİN ÇALIŞACAĞIM’

Öğrencilerin kendilerine ve milletine faydalı bireyler olmaları için çaba göstereceğini vurgulayan Bahçeci, “Bu tür okullara gelen öğrencilerin temel alt yapısı akademik olarak hazır geliyor. Çünkü LGS gibi zor bir sınavdan gelip, sıralamada üst seviyelerde yer alıyorlar. Böyle olunca bu öğrencileri akademik, kültürel, siyasi ve insani anlamda güzellik katmak da gerekiyor. Benim de amacım, bu akademik seviyeleri üst seviyeye çıkarmak. Bu bizim için çok daha iyi olacaktır. Elbette ki bunun sonucunda iyi ve kariyer yapabilecekleri üniversitelere öğrencilerimizi gönderirsek daha başarılı oluruz. Ama en sonunda nihayetinde bu çocuklarımız vatanına, milletine, ailesine, bayrağına, diline ve diyanetine faydalı birer evlat olsunlar. Bu en önemli başarıdır. Buna dönük çalışmalar içinde olmaya çalışacağız.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

231621.jpg

HAKAN BAHÇECİ KİMDİR?

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 1974 yılında doğdu. İlk ve orta dereceli okulları Beyşehir’de tamamladıktan sonra, 1992 senesinde Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne girdi. Anadolu Üniversitesi Kameramanlık ve Fotoğrafçılık Bölümü’nü bitirdi. 1998 yılında mezun olup Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde öğretmenliğe başladı. Çeşitli kademelerde idarecilik yaptı. 2010 yılında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde yazar Mehmet Niyazi Özdemir üzerine yaptığı tezle yüksek lisansını tamamlayan yazar, yerel bir gazetede günlük yazılar yazıyor, fotoğraf çekimiyle uğraşıyor.

 Muhabir
Etiketler :