Konya'nın ilçelerinde yüzde 30'u peşin fiyatla çok sayıda arsa satışa sunuldu!

Konya'nın Hüyük ve Çumra ilçesinde bazı taşınmazların ihale edileceği duyuruldu. İhale edilecek taşınmazların konum ve ihale bilgileri paylaşıldı. İşte satışa ilişkin tüm ayrıntılar...
Konya'nın ilçelerinde yüzde 30'u peşin fiyatla çok sayıda arsa satışa sunuldu!

Konya'nın Hüyük ve Çumra ilçelerinde taşınmazlar ihale edilecek...

Konya Çumra'da 79 adet arsa 08.11.2023 Çarşamba günü saat 14:00 da ihale edilecek. Arsalara ilişkin ayrıntılar yayımlandı.

Söz konusu arsaların bilgileri şöyle:

konya-cumrada-79-adet-arsa-ihale-edilecek.png

İlan detayları:

Çumra Belediyemisine ait taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca Muhammen bedel üzerinden açık arttırma usulü ile tabloda belirtilen tarih ve saatlerde ihale edilecektir,

İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) tamamen serbesttir,

İsteyenler, Şartname ve Ekleri Strateji Geliştirme Müdürlüğünde ücretsiz olarak görebilirler. Şartname almak isteyenler Belediyemiz Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden 100,00,-TL, karşılığında temin edebilirler. İsteyenler ödemeleri Halkbank Çumra Şubesi Çumra Belediye Başkanlığı TR35 0001 2009 5170 0007 0000 01 hesabına yapabilirler.

İhaleye girecekler 08.11.2023 Çarşamba günü saat 12:00'a kadar;
a - Nüfuscüzdanı veya kimlik yerine geçebilecek bir belgenin fotokopisi, Kanuni ikamet belgesi veya Türkiye de tebligat için adres beyanı,
b - Tüzel kişilerden imza sirküleri, Vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü, ihaleye katılabilmek için yetki belgesi, tebligat için adres beyanı ve irtibat telefonu, teklif vermeye yetkili olduğunu gösterir imza beyannamesi, Şartname Bedelini ve Teminat bedellerini Belediyemiz veznesine yatırıp aldıkları makbuzu veya 2886 sayılı D,İ, Kanunun 26, maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgeyi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne vermeleri şarttır.

Ödemeler %30'si Peşin, geriye kalan kısmı ise % 35si 31.05.2024 tarihinde , % 35si 30.11.2024 tarihinde 2 eşit taksitte ödenecektir. Satış Bedelini peşin ödeyenlere %10 indirim uygulanacaktır.

İlanda bulunan parsellere ilişkin konum ve mevki bilgileri "parselsorgu.tkgm.gov.tr" ve Belediyemiz Harita Müdürlüğü'nden öğrenilebilir.

Konya Hüyük'te 54 adet taşınmaz ihale edilecek

Konya'nın Hüyük ilçesinde ise mülkiyeti belediyeye ait toplam 54 adet Arsa vasıflı taşınmazlar 2886 sayılı yasanın 45'inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile (açık artırma) satış ihalesi yapılacak.

konya-huyukte-54-adet-tasinmaz-ihale-edilecek.png

Satış ihalesinin ayrıntıları şu şekilde:

1-İhale 09/11/2023 Perşembe günü ihalenin yapılacağı yerler ve saatleri bölümünde Muhtarlık Hizmet Binalarında belirtilen saatlerde başlangıç numaralarına göre peş peşe sıra numarasına göre yapılacaktır.
2-İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için istenen belgeler,
- Başvuru Dilekçesi, Nüfus cüzdan sureti, İkametgâh belgesi, Teminat alındı belgesi, Belediyeden borcu yoktur belgesi,
-Tüzel kişi ise ticaret ve/veya sanayi odası belgesi, noter tasdikli imza sirküleri, yetki belgesi, Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarası,
-Vekâleten iştirak ediliyor ise vekalet ile iştirak edenin noter tasdikli vekâletname ile noter tasdikli imza sirküleri,
-Ortak girişimcilerin noterden tasdikli ortak girişim beyannamesi
3-Şartname belediyemiz ilan panosundan ve Mali Hizmetler Müdürlüğünden mesai saatleri içerisinde görülebilir.
4- İştirakçilerin ihale için istenilen evrakları 08/11/2023 Çarşamba günü saat 17.00’ ye kadar Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Posta, kargo veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Etiketler :