Konya'nın ilçelerinden haberler

Konya ilçelerinde neler oluyor? Konya ilçelerinden kısa kısa haberler...
Konya'nın ilçelerinden haberler

Ilgın’da esnaf ziyaretleri sürüyor

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, esnafları iftar öncesi ziyaret etmeye devam ediyor.

ilginda-esnaf-ziyaretleri-suruyor-1.jpg

Başkan Ertaş, “Ramazan birlikte olunca çok daha güzel. Hamdolsun bugünlere kavuşturana. İftar öncesi esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Esnaflarımızla yatırımlarımız da istişare ederek hayata geçirmeye çalışıyoruz. İlçemizi birlik ve beraberlik içinde yönetmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Ertaş, iftarda da depremzedelerle buluşuyor. Ertaş, “Deprem bölgesinden gelip Kapaklı Mahallemizde misafir ettiğimiz kardeşlerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Depremzedelerimiz bizim en güzel misafirlerimizdir. İftar sofrasında bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledik” diye konuştu.

huyukte-agaclar-budandi-2.jpg

Hüyük’te ağaçlar budandı

Hüyük’te belediye ekipleri ilçeyi yaza hazırlıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, “Daha temiz ve nezih bir şehir için ekiplerimiz çalışıyor. 23 mahallemizde budama, çapalama, aşılama yapıyor yeni fidanları toprakla buluşturuyoruz. Şehrimizi köşe bucak temizliyoruz. İlçemizde yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayata geçen hizmetlerle ilçemizin çehresi değişiyor. Hüyük’ü gelece hazırlıyoruz. Durmadan, bıkmadan ilçemizde hizmet üreteceğiz. Sahada özveri ile çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

beysehirli-ogrencilerden-atik-pil-projesine-destek-2.jpg

Beyşehirli öğrencilerden atık pil projesine destek

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (Tap) Derneği tarafından başlatılan “Atık Pil Toplama Projesine” Ali Rıza Celepoğlu Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri destek verdi. Çevreye büyük oranda zarar veren kullanım süreleri dolmuş atık piller ile ilgili “Atık Pil Toplama Projesi” başlatan Tap Derneği Beyşehir Belediyesi ile ortaklaşa resmi kurum ve okullara bıraktığı atık pil toplama noktalarından çıkan piller düzenlenen program dâhilinde toplanıyor. Bu kapsamda Beyşehir İlçesinde en çok pil toplayan Alirıza Celepoğlu Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine desteklerinden ötürü Temizlik İşleri Müdürlüğü ve okul yönetimi tarafından tebrik edildi.

Etiketler :