Konya'nın ilçesine Bakan Koca’dan müjdeler

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Kale, “Kıymetli Hemşehrimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'yı ziyaretten ilçemiz için çok önemli müjdelerle döndüm.” dedi.
Konya'nın ilçesine Bakan Koca’dan müjdeler

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

İlçenin projeleriyle ilgili görüşmelerde bulunan Kale, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Cihanbeyli’ye yeni müjdeler verdi.

Başkan Kale “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Biliyorsunuz bizim dönemimizde Cihanbeyli doğal gaza kavuştu. Bu konuyla ilgili yeni bir müjdemiz var. Doğalgaz ana boru hattı ilçemize kadar getirilecek. Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması için gerekli talimat verildi. Diğer taraftan Cihanbeyli Devlet Hastanesi ihtiyacı olan MR cihazına en kısa sürede kavuşacak. Bahçelievler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni içinde barındıracak dev kompleksin yapımı için ihaleye çıkılması talimatı verildi. Yeniceoba Devlet Hastanesinin ek ünitesi ile sağlık lojmanlarının yapılması için de çalışmalar başlatıldı. İlçemiz sağlık alanında her geçen gün yeni yatırımları kavuşuyor. Yol yatırımlarıyla ilgili de önemli gelişmeler oldu. Yeniceoba makas-Sağlık, Ömeranlı-Pazarözü-Tollar-Yeniceoba, Bulduk-Celep ve Bulduk-Kütükuşağı arasındaki yollarda asfalt kaplama yapılması için çalışmalar başlatıldı. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca konuyla ilgili Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Cihanbeyli Kongre ve Kültür Merkezinin yapım ihalesine çıkılması noktasında da ek ödeneğin tamamlanması için görüşmelerde bulunuldu. Bir diğer müjdemiz de eğitim alanında olacak. Cihanbeyli Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsü ve sosyal tesislerinin Yeşilöz'deki 4. TOKİ'nin bulunduğu bölgeye yapılması için süreç başlatıldı. Cihanbeyli'nin tüm projelerinde tam desteğini gördüğümüz Kıymetli Hemşehrimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Sağlık alanında yeni atamalar

Geçtiğimiz aylarda Yeniceoba mahallesine Devlet Hastanesi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Kale, “Yeni atamalarla Yeniceoba Devlet Hastanemizde daha kapsamlı sağlık hizmeti sunulacak. Hastanemizde 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Aile Hekimliği Uzmanı ve 4 yeni Pratisyen Hekim bir hafta içinde hizmet vermeye başlayacak. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya desteklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :