Konya’nın Mevlâna manzaralı oteli

Konya’nın merkezinde bulunan ve Mevlana Müzesi manzarasıyla müşterilerin ilgi odağı haline gelen Dergâh Otel’de konaklayan misafirler şehirden mutlu ayrılıyor.
Konya’nın Mevlâna manzaralı oteli

Konya’nın merkezinde bulunan ve Mevlana Müzesi manzarasıyla müşterilerin ilgi odağı haline gelen Dergâh Otel’de konaklayan misafirler şehirden mutlu ayrılıyor. Dergâh Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Merve Oğraş, ‘Burada konaklayan bir daha gitmek istemiyor. Hem yurt içinden hem de yurt dışından tekrar tekrar gelen birçok müşterimiz mevcut’ dedi

dergah-1.jpg

Konya'nın Mevlana Müzesi manzaralı oteli olan Dergâh Otel yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Güler yüzlü personeli, sağlıklı ürünleri ve hijyenik yapısıyla şehrin en gözde otelleri arasında yer alan Dergâh Otel'de konaklayan misafirler, şehre tekrar geldiklerinde yine burayı tercih ediyor. Otellerinde konaklayan müşterilerden çok güzel geri dönüşler aldıklarını dile getiren Dergâh Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Merve Oğraş,” Mevlana Müzesi civarında en yeni yapılan otellerden bir tanesiyiz. Ön cepheli odalarımız da direkt Mevlana Müzesi manzaralı odalardır. Müşterilerimizden de çok olumlu yorumlar alıyoruz. Burada konaklayan bir daha gitmek istemiyor. Hem yurt içinden hem de yurt dışından tekrar tekrar gelen birçok müşterimiz mevcut” ifadelerini kullandı.

ZENGİN İÇERİKLİ KAHVALTI, HİJYENİK YAPI

Dergâh Oteli farklı kılan en önemli unsurlardan birisinin de zengin çeşitli kahvaltı menüsü olduğunu belirten Merve Oğraş, “Kullandığımız malzemeleri en kalitesinden seçiyoruz. Örneğin kahvaltımız vazgeçilmezdir. Açık büfemiz çok zengindir. Özellikle 5 yıldızlı otellere bakacak olursak kahvaltımız onlara oranla iki katı dolulukta oluyor. İnsanların bu hoşuna gidiyor. Başka otellerde konaklayıp kahvaltı için buraya gelen müşterilerimiz de oluyor. Ayrıca müşterilerimizin Dergâh Oteli tercih etmesinin en önemli sebeplerinden bir tanesi de personelimizin güler yüzü ve samimiyetidir. Temizliğe de çok önem veriyoruz. Bunun için de müşterilerimiz çok rahat ettiklerini söylüyorlar. En ufak bir leke olmadığı için gönül rahatlığıyla başlarını yastığa koyabildiklerini belirtiyorlar. Bunlar bizim için çok güzel sonuçlardır. İnsanları mutlu etmek için uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

dergah-2.jpg

‘MİSAFİRLERİMİZ BURAYI KENDİ EVLERİ GİBİ GÖRÜYOR’

Otellerinde konaklayan misafirlerin Dergâh’ı kendi evleri gibi gördüklerini ve buradan mutlu ayrıldıklarını dile getiren Oğraş, “Özellikle yaşça büyük misafirlerimiz personelimize kendi evlatlarıymışçasına yakın davranıyorlar. Çünkü çalışanlarımız onları kollarına girip odalarına çıkartıyorlar. Eğer şeker hastasıysa ara öğünlerde mutlaka meyve gibi ürünleri odalarına götürerek ikram ediyorlar. İlaçlarını hatırlatıyorlar. Onlar da burayı kendi evleri gibi gördüklerini söyleyerek çok teşekkür ediyorlar. Örneğin geçen yıl bir misafirimiz vardı. Bakanlığımızın protokol konuğuydu. 9 aydır burada konaklıyor. Haftanın belirli günleri Ankara’ya gidip geliyor. O da buraya getirdiği misafirlerine burası bizim evimiz diyor. İnsanlara bu hissi verebilmek bizler için çok önemlidir. İnsanlar içeriye girdiği zaman burada aile duygusunu yaşıyor” dedi.

dergah.jpg

‘RAMAZAN AYI SONRASI HAREKETLİLİK ARTTI’

Ramazan Ayı sonrası gurbetçilerin Türkiye’ye gelmesiyle hareketliliğin arttığını söyleyen Merve Oğraş, “Ramazan Ayı’nda Türkiye genelinde bir durgunluk vardı. Ramazan’ın hemen sonrasında gurbetçilerin Türkiye’ye gelmesiyle beraber bizde de hareketlilik oldu. Fakat yüzde yüz dolu değiliz. Bayram tatilinde yüzde 80’lere kadar dolu geçirdik. İstanbul’daki seçim çalışmaları bizleri de etkiledi. Müşterilerimiz olan rezervasyonlarını iptal etmeye çalıştılar. Bunlar da bize yansıdı. Fakat şunda havaların ısınması, seçim çalışmalarının bitmesiyle beraber yoğunluğumuz da giderek artmaya başladı” diye konuştu.  HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU/ YENİ HABER GAZETESİ

dergah-4.jpg

dergah-8.jpg