Konya’nın oteli Dedeman ramazana hazır

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Ramazan ayına özel hazırladığı menüler ve geleneksel misafirperverlik anlayışıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.
Konya’nın oteli Dedeman ramazana hazır

Hoşgörü şehri Konya’da, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ayrı bir sevinç ve hareketlilik başladı. Türkiye’nin en iyi iş otellerinden biri olarak konumlanan Dedeman Konya da Ramazan ayı boyunca Türk - Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunacak.

Dedeman Konya Otel Şefi Abdullah Çelik ve ekibi tarafından menülerin ustalıkla yorumlanacağını ifade eden Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Kocagüzel, misafirlerinin zengin açık büfeden veya özel Ramazan menülerinden iftarlarını yapabileceklerini belirtti.

dedeman.jpg

Dedeman Konya’dan geleneksel iftar lezzetleri

Dedeman Konya’nın sunumu ve lezzetiyle fark yaratacak iftar önerileri arasında Safran Restaurant’ta ve Teras’ta sunulacak zengin açık büfesinde; iftariyelikler, çorbalar, zeytinyağlılar, salatalar, sıcak ana yemekler ve tatlılardan oluşuyor. Bununla birlikte 18’inci kattaki Konya manzaralı Roof Restaurant’ta Türk - Osmanlı mutfağının enfes örneklerinden oluşan seçmeli iftar menülerinin fiyatları ise 59 TL’den başlıyor.

Deneyimli ekibinin güler yüzlü servisiyle Dedeman Konya’nın özel salonlarında 10 kişiden 1500 kişiye kadar olan grupları; teras alanında ve yemyeşil bahçesinde ise 200 kişiden 1200 kişiye kadar olan gruplar ile aileleri ve arkadaş gruplarını ağırlamaya hazırlanıyor.