Konya’nın tepesine değerli yatırım!

Konya’da Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp, hizmete kazandırılan Ardıçlı Aile Sağlığı Merkezi ve Millet Kıraathanesi’nin açılışı geçekleştirildi.
Konya’nın tepesine değerli yatırım!

Konya’da Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete kazandırılan Ardıçlı Aile Sağlığı Merkezi ve Millet Kıraathanesi’nin açılışı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Pekyatırmacı, açılış konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “2023 yılında geride bırakıp 2024 yılına girdiğimiz şu günlerde yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Temel belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyken aynı zamanda eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizim alanlarında da çok önemli faaliyetleri yürütüyoruz.”

konyanin-tepesine-degerli-yatirim.jpg

‘MAHALLEMİZE DEĞER KATACAK’

Pekyatırmacı, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı;“Akademi Mahallemizde bulunan ve bodrum ile zemin kat olmak üzere iki katlı olarak inşa edilen tesisimiz 2 bin 818 metrekare alana sahip. Tesisimiz mahallemize değer katacak. Burada vatandaşlarımız hem millet kıraathanemizde zaman geçirebilecekler hem de ayrıca muhtarlık ofisimizde de işlerini kolaylıkla halledebilecekler. Ben Ardıçlı Sosyal Tesismiz ve Aile Sağlığı Merkezimizin bölgemize Selçukluumuza ve Konyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

konyanin-tepesine-degerli-yatirim-001.jpg

konyanin-tepesine-degerli-yatirim-002.jpg

konyanin-tepesine-degerli-yatirim-003.jpg

 Muhabir
Etiketler :