Konya’nın yeni valisi Canbolat göreve başladı

Valiler Kararnamesiyle Konya'ya atanan Yakup Canbolat, görevine başladı.
Konya’nın yeni valisi Canbolat göreve başladı

Canbolat, Valilik binası önünde, Vali Yardımcıları Hasan Karakaş ve Mehmet Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile şehrin ileri gelenlerince karşılandı.

ic-galeri-042.jpg

Canbolat, burada yaptığı konuşmada, her sokağı buram buram tarih kokan Mevlana diyarı Konya'da hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kaymakam adayı olarak 24 yıl önce Konya'da mesleğe başladığını anlatan Canbolat, "Bu aziz kentte tekrar görev almanın ağır sorumluluğunun bilincindeyim. dedi.

Canbolat, Konya'nın sahip olduğu potansiyelin Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi.

yakup-canbolat--(4).jpg

Mesai mefhumu gözetmeden şehre hizmet etme azmi ve gayretinde olacağını belirten Canbolat, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızda temel yaklaşımımız insan odaklı bir anlayışla hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf, hesap verebilen, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan güleryüzlü bir yönetim olacaktır. Sürekli olarak vatandaşlarımızın yanında olacak ve bize ulaşmalarına imkan sağlayacağız. Bugüne kadar ilimizde hizmette bulunan tüm valilerimize, özellikle bayrağı devraldığım Vali Muammer Erol'a teşekkür ediyor, bu görevi bana layık gören Cumhurbaşkanı'mız, Başbakan'ımız, İçişleri Bakanı'mız ve Bakanlar Kuruluna şükranlarımı sunuyorum." 

Vali Canbolat, daha sonra makamına geçti.