Konya'nın zincir marketi 'İndirime devam' diyecek

Konya’nın marketler zinciri Çelikkayalar AVM 2023 yılı lansman toplantısında konuşan Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “2023 yılında da Konya’ya yatırımlarımız devam edecek. Bunun yanında kâr oranlarımızı düşürüp kaliteli ve uygun fiyatla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Konya'nın zincir marketi 'İndirime devam' diyecek

1989 yılında, orta ölçekli bir işletme olarak hizmet vermeye başlayan Çelikkayalar AVM, yeni dönemde çalışma stilleri ve projeleri değerlendirmesi için kurum yöneticileriyle Grand Milenyum Otel’de toplantı düzenledi. Toplantıya; Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Çelikkayalar Onursal Başkanı Mesut Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, mağaza ve market müdürleri, tedarikçi firmalar katıldı. Kurum içi eğitimden sonra Çelikkayalar lansman toplantısına geçildi.

celikkayalar-67.jpg

Toplantıda konuşan Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “1991 yılında kurulduğumuz ilk yıllardan itibaren bu şehrin markası olarak çalışmaya devam ediyoruz. Kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda her zaman vatandaşlara Konyamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Konya’da Konya’ya yatırım yapıyoruz. Bugün ekibimiz ile birlikte 2023 yılında yeni hedefler belirledik istihdam olarak 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Şu anda bin 600 kişiye istihdam sağlıyoruz.

celikkayalar-46.jpg

Tedarik firmalarımızla birlikte Çelikkayalar olarak 5 bin kişiye istihdam sağlamış oluyoruz. Konya’nın markası olarak vatandaşlarımıza en iyi oranda en iyi fiyatlara ayda 100 bin kişinin ziyaret ettiği firmamızda yıllık 34 milyona yakın fiş kesiyoruz. Fiyatlarımızı da vatandaşlarımıza da daha uygun hale getirmek kârlılık oranında düşüşler yapıp vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

celikkayalar-40.jpg

KONYA’NIN PARASI KONYA’DA KALIYOR

Başkan Ali Kaya konuşmasının devamında yerel zincir marketlerinin bu dönemde daha çok önem kazandığını belirtti. Başkan Kaya, şu ana kadar Konya’da bile birçok yerel market zinciri faaliyetlerini sonlandırmak zorunda kaldı. Bizler emeğimizle geldiğimiz burada aynı azimle çalışmaya devam ettik. Zincir market olarak yerelde faaliyet göstermemiz çok güzel bir gelişme. Çünkü yabancı sermayeli marketlerin buradan kazandığı para Konya’ya kalmıyor. Biz buradan kazandığımız parayı yine Konya içinde kullanıyoruz ve bu şehre yatırım yapıyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımıza daha çok sahip çıkıyoruz ve onların menfaatleri için hizmetimizi sürdürüyoruz” dedi.

celikkayalar-96.jpg

2023 YILINDA YENİ YATIRIMLAR GELİYOR

Başkan Ali Kaya, yeni dönemde Konya’ya market, Antalya Yolunda bir dinlenme tesisi, diğer alanlarda yatırımlara devam edeceklerini belirtti. Başkan Ali Kaya, daha sonra kuruldukları yıldan bu güne olan azim ve kararlığı anlatarak, “Son zamanlarda yükselen 3 harfli firmalara karşı yerel marketlerin desteklemesini önemsiyoruz. Yerel marketlerin desteklenmesi ve o şehrin insanın kazanmasını önemsiyoruz. 2023 yılında aynı hedefler doğrultusunda büyümeye devam edeceğiz. Bugün hedeflerimizi belirledik yeni yatırımlarımızla bu şehrin markası olmaya devam edeceğiz. 1991 yılından itibaren kendimize belirlediğimiz vizyon doğrultusunda bugünlere gelmiş bulunuyoruz. Bu işe pazarcı olarak başladık. Yılmadan kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda durmadan çalışmaya devam ettik. Aslımızla her zaman gurur duyduk. Geldiğimiz yeri hiç unutmadan çalışmalara sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

celikkayalar-76.jpg

“BUGÜNLERE GELMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK”

Çelikkayalar Onursal Başkanı Mesut Kaya ise törende duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayarak konuşmakta zorlanan Kaya, “Bugünlere gelmek için çok çalıştık. Bugünlere gelmek kolay olmadı. Bizi buralara taşıyan tüm Konyalı hemşerilerimize canı yürekten teşekkür ediyorum. Bugün yaşadığımız duygu tarif edilemez. Birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarımızı bir kardeş olarak gördük ve yolumuza hep böyle devam ettik. Herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Törenin devamında en başarılı marketlere kupa töreni, ve yöneticilere plaket takdimi yapıldı. Tören aile fotoğrafı ve hediyelerin verilmesiyle son buldu. Konya Haber

•SERVET R. ÇOLAK / YENİ HABER GAZETESİ

celikkayalar-91.jpg

 Muhabir
Etiketler :