Konyaspor 3 puandan fazlasını kazandı!

Konyaspor aldığı 3 puan ile 27. haftanın en çok kazananı oldu. Anadolu Kartalı sahasında Hatayspor'u iki farklı skor ile geçerken, ateş hattında kaybedilen puanlar yeşil beyazlıların işine yaradı. Konyaspor gelecek hafta Pendikspor'u yenerek potadan çıkmak istiyor.
Konyaspor 3 puandan fazlasını kazandı!

Trendyol Süper Lig'de 27. hafta Galatasaray- Antalyaspor maçı ile sona erdi. İstanbul'daki karşılaşmayı sarı kırmızılı takım 2-1kazanmayı başardı. Geride kalan haftada 28 gol atıldı. 9 takım 90 dakika sonucunda sahadan 3 puan ile ayrıldı. Haftanın tek beraberliği Karagümrük- Alanyaspor mücadelesi oldu. Konyaspor ise sahasında Hatayspor'u ağırladı. Zorlu düelloyu yeşil beyazlılar 2-0 kazandı.

konyaspor-maci-2.jpg


TARAFTAR REKORU BEKLENİYOR

Anadolu Kartalı sahasında hata yapmadı. Ateş hattından çıkma mücadelesi veren Konyaspor, Hatayspor galibiyetiyle birlikte rakibiyle olan puan farkını 1'e indirdi. Pendikspor'un puan kaybettiği haftada Konyaspor aldığı galibiyetle 18. sıraya yükseldi. Seyirci desteğini arkasına alan Konyaspor, sahasında üst üste ikinci galibiyetini aldı. Hatayspor mücadelesinde taraftar rekoru bekleniyor.

konyaspor-maci-1.jpg
RAKİP PENDİKSPOR

Zirve yarışında Galatasaray sahasında liderliği yeniden aldı. Fenerbahçe ise sahasında Kasımpaşa'yı 90+6'da attığı golle zirve yarışını sürdürdü. Ateş hattında ise durumlar karıştı. Adana Demirspor, Pendikspor, Hatayspor, Gaziantep FK ve Ankaragücü puanlar kaybetti. Haftanın kazananı ise Konyaspor oldu. 28. haftada ise Konyaspor deplasmanda Pendikspor ile kritik 90 dakikaya çıkacak.

 Muhabir
Etiketler :