Konyaspor 6 puanı kaptı!

Konyaspor fırsatı kaçırmadı. Puan tablosunda birbirine yakın iki takımın mücadelesinde Anadolu Kartalı gollerini ikinci yarıya sakladı. Yeşil beyazlılar 52. dakika Uğurcan Yazğılı, 56. dakikada ise Oğulcan Ülgün'ün golleriyle Hatayspor'u 2-0 geçmeyi başardı.
Konyaspor 6 puanı kaptı!

Trendyol Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Hatayspor'u konuk etti. Puan durumunda birbirine yakın iki takımın maçında yeşil beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan bölümleri doldurdu. Zorlu maçta ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. Anadolu Kartalı, Sokol Cikalleshi ve Oğulcan Ülgün ile gole yaklaştı. 17. dakikada Oğulcan'ın yakaladığı pozisyon devrenin en net pozisyonu oldu.

konyaspor-maci-1-kopya.jpg


FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Konyaspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Anadolu Kartalı 52. dakikada Uğurcan Yazğılı'nın kafa vuruşunda bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Golden sonra vites düşürmeyen yeşil beyazlılar 56. dakikada Ethemi'nin pasında Oğulcan Ülgün ile skoru 2-0'a getirdi. Maçın geri kalan bölümünde oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Anadolu Kartalı sahasında 3 puanı 2 golle kazanmayı başardı.
konyaspor-maci-2-kopya-001.jpg

RAKİPLERİNE YAKLAŞTI

Konyaspor, Hatayspor galibiyetiyle birlikte puanını 28'e çıkardı ve Gaziantep FK ile puanını eşitledi. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen yeşil beyazlılar gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçıyla potadan çıkabilir. Diğer yandan Hatayspor 29 puanda kaldı. Anadolu Kartalı aldığı galibiyetle rakipleri ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi.

 Muhabir
Etiketler :