Konyaspor ağır ceza ödüyor!

PFDK 15. Hafta sevklerinin ardından cezaları açıklandı. Evinde Sivasspor’u konuk eden Konyaspor’a saha olayları gereği 112 bin TL para cezası verildi. Bu sezon toplam 6 kez disiplin kuruluna sevk edilen Konyaspor toplam 767 bin TL gelirinden oldu.
Konyaspor ağır ceza ödüyor!

PFDK cezaları açıkladı. Süper Lig’de 15. Haftada oynanan maçların ardından TFF tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Konyaspor, 52. Madde (saha olayları) gereği 112.000 TL para cezasına çarptırıldığı açıklandı. Bu sezon İstanbulspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Hatayspor, Kasımpaşa ve Sivasspor maçlarından PFDK’ya sevk edilen Anadolu Kartalı toplamda 767.000 TL ceza kesildi.

pfdk.jpg


GELİRİNDEN DÜŞÜLÜYOR

Kulüplerin yeni gelir kaynağı oluşturmak için yoğun trafik verdiği ortamda Anadolu Kartalı 767 bin TL gelirinden oldu. Statü gereği kulüpler TFF’nin kestiği cezayı nakit olarak ödemiyor. Federasyondan gelecek ücretler cezalardan düşülüyor. Geçtiğimiz sezon çok ciddi para cezaları kesilen Konyaspor bu sezon ceza miktarlarının artmasıyla canı daha fazla yanıyor. Ceza miktarları kulüpleri zorluyor.

 Muhabir
Etiketler :