Konyaspor ağır yaralı!

Dev Kartallar 20 sayı farkla yenildi. Türkiye Sigorta TBL 30. Hafta mücadelesinde Konyaspor Basket sahasında Gaziantep Basketbol Takımı’nı ağırladı. Maçı baştan sona üstün götüren kırmızı beyazlılar 104-84’lük galibiyetle parkeden ayrıldı. Yeşil beyazlılar üst üste ikinci yenilgisini aldı.
Konyaspor ağır yaralı!

Türkiye Sigorta TBL 30. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Gaziantep Basketbol takımını ağırladı. Dev Kartallar kritik öneme sahip mücadeleye; Myles Mack, Merthan Mutlu, Mert Çevik, Marlos Johnson ve Mert Ali Sert 5’lisi ile başladı. Karşılaşmanın 1. Çeyreği 21-26 devre sonucu ise 46-49 konuk ekibin üstünlüğü ile geçti. Maçın 3. Çeyreğinde ise fark açıldı ve 64-81 çeyrek sona erdi.

konyaspor-agir-yarali-kopya-001.jpg


FARK KAPANMADI

Oyunun bölümünde ise karşılıklı sayılarla geçti ve Gaziantep Basketbol takımı müsabakayı 104-84 kazandı. Kendi seyircisi önünde kritik puan kaybına uğrayan Dev Kartallar, üst üste ikinci yenilgisini aldı. Konyaspor bu sonuçla maç fazlasıyla 41 puan ile 16. Sıraya kadar geriledi. Konuk Gaziantep ise puanını 50 yaptı ve 4. Sırada. Konyaspor haftaya Sigortam.net ile deplasmanda oynayacak

 Muhabir
Etiketler :