Konyaspor agresifliğini arttırdı!

Konyaspor'da ilk değişim faul sayısında oldu. Geride kalan 34 maçta ligin en az faul yapan takımı olan Anadolu Kartalı, maç başına 11 faul ile karşılaşmalarını bitirdi. Ali Çamdalı sonrasında takımın mücadele oranı arttı ve son iki maçta yapılan toplam müdahale sayısı Fenerbahçe maçında tek maça indirildi.
Konyaspor agresifliğini arttırdı!

Konyaspor'da ilk değişim faul sayısında oldu. Geride kalan 34 maçta ligin en az faul yapan takımı olan Anadolu Kartalı, maç başına 11 faul ile karşılaşmalarını bitirdi. Stanojevic dönemi sonrasında göreve gelen Hakan Keleş yeşil beyazlıların top kapma ve orta saha agresifliği konusunda zayıf olduğunu belirtmiş, Omerovic döneminde de bu oran değişmemişti. Ali Çamdalı ise takımın agresifliğini arttırdı.

faul-sayilari-1-001.jpg

FAUL SAYISI ARTTI

Anadolu Kartalı, Fenerbahçe ile oynanan 35. hafta karşılaşmasında Alanyaspor ve Sivasspor maçlarında yapılan toplam faul kadar rakibine faul yaptı (16) Fransız orta saha Steven NZonzi maç öncesinde geri çekilmeyeceklerini belirterek mücadelenin önemine atıfta bulunmuştu. Konyaspor, geride kalan 3 maçında özellikle 2. bölgede rakiplerine ön alan presi yaparak alan kapatması ve bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :