Konyaspor, Akhisar maçını bekliyor

Atiker Konyaspor, bu sezon Konya’daki son maçına çıkacak.  Yarın saat 16.00’da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor
Konyaspor, Akhisar maçını bekliyor

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçında Atiker Konyaspor, evinde Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Hakem Serkan Tokat’ın yöneteceği karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Geçen hafta Karabükspor’u 3-0 yenen kupa finalisti Atiker Konyaspor, zorlu Başakşehir karşılaşması öncesi taraftarına galibiyet hediye etmenin hesaplarını yapıyor.

YEDEKLERE GÜNDOĞDU
Atiker Konyaspor’un Akhisar Belediyespor karşılaşmasına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Türkiye Kupası finalinde Çarşamba günü Başakşehir ile çok kritik bir maça çıkacak ekibimizde teknik patron Aykut Kocaman, sakatlık riski nedeniyle göz bebeklerini dinlendirecek. Kocaman’ın ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans vermesi bekleniyor.

KARTAL EVİNDE YENİLMİYOR
Atiker Konyaspor ile Akhisar Belediyespor, yarınki maçla beraber Süper Lig'de 8.kez karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, rakibine karşı galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 7 maçta Konyaspor 3, Akhisar Belediyespor ise 2 galibiyet aldı. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan maçı Ege ekibi 1-0 kazanmıştı.  Öte yandan Konyaspor, rakibiyle evinde oynadığı 3 lig maçını da kaybetmedi. Anadolu Kartalı, bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

SERKAN TOKAT İLE 4. MAÇ
Atiker Konyaspor’un yarınki Akhisar maçının hakemi Serkan Tokat yönetiminde 4.maçına çıkacak. Tokat'ın daha önce yönettiği 3 maçta yeşil-beyazlı temsilcimiz 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı.  Söz konusu bu maçlarda genç hakem Konyasporlu oyunculara 1 kırmızı ve 2 sarı kart gösterdi.  Öte yandan Serkan Tokat, Atiker Konyaspor - Akhisar Belediyespor maçıyla bu sezon Süper Lig'de ikinci maçını yönetecek.

Yeni Haber

STAT: Konya Arena
SAAT: 16.00
YAYIN: Bein Sports
HAKEM: Serkan Tokat