Konyaspor Amir'i yakından izliyor!

Amir’in Avrupa’daki performansı Beşiktaş camiası kadar yeşil beyazlıları da mutlu ediyor. Bir sonraki satıştan yüzde 20 hakkı olan Konyaspor, Hadziahmetovic’in Beşiktaş formasıyla Tirana karşısındaki oyunu mutlu etti. Bosnalı oyuncu için İtalyan kulüplerinin radarı devam ediyor.
Konyaspor Amir'i yakından izliyor!

Amir oynuyor, Konyaspor kazanıyor. TÜMOSAN Konyaspor’da Amir’in performansı yakından takip ediliyor. Yeşil beyazlılarda geçen sezon devre arasında Beşiktaş’a imza atan Bosnalı oyuncu, bir sonraki satıştan yüzde 20 Konyaspor’a hak verilecek maddesiyle anlaşmıştı. Hadziahmetovic, siyah beyazlılarla geride kalan sezonda oyunuyla Teknik Direktör Şenol Güneş’ten tam not aldı.

amirin-degeri-artiyor-001.jpg

İTALYANLAR TAKİPTE
2023-24 sezonunu da iyi başlayan Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş'ın Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında evinde Tirana'yı 3-1 yendiği maçta oyuna katkısı ile dikkat çekti. Hadziahmetovic mücadelede 1’i kontra 5 atak keserken, ikili mücadele kaybetmedi. Başarılı oyuncu 9’da 9 uzun pas isabeti ve yüzde 95 total pas isabeti yaptı. Amir’i transfer döneminde 2 İtalyan kulübü takip ediyor.

 Muhabir
Etiketler :