Konyaspor antrenmanından öne çıkanlar

Konyaspor'da yeni sezonun ilk çalışması gerçekleşti. Yeni sezona daha genç ve dinamik bir takım oluşturmak isteyen Aleksandar Stanojevic antrenmana 14 genç oyuncuyu çağırdı. İlk antrenman ile ilgili notlar haberimizde yer aldı.
Konyaspor antrenmanından öne çıkanlar

Konyaspor'da mesai başladı. Yeşil beyazlılar 2023-2024 sezonu için ilk çalışmasına başladı. Oyuncular ilk günde çalışmada heyecanlı gözükürken, milli takımda oynayan futbolcular ile sözleşmesi biten isimler yer almadı. Antrenman ile ilgili bazı notlar çıkartıldı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic çalışma öncesinde futbolcularla tek tek selamlaştı ve başarılar diledi. Hoca'nın enerjisi yüksek olarak görüldü.

antrenman.png

GENÇLERE GÖREV VERİLECEK
Geçen sezonun antrenman formaları değişmedi, yeni formalar ile tanıtım yapılması bekleniyor. Göreve geldiği ilk günden bu güne genç oyuncuları oynatması beklenen Stanojevic, geçen sezonun aksine daha fazla gençlere forma vereceği öngörülüyor. Tecrübeli çalıştırıcı antrenmana 14 genç oyuncunun katılmasını istedi. Kamp döneminde onların gelişimini takip edecek. İkinci antrenman ise salı günü yapılacak.

antrenman-1.png

 Muhabir
Etiketler :