Konyaspor, Aykut Kocaman ile masada!

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Atiker Konyaspor, göreve Aykut Kocaman’ı getirmek için seferberlik ilan etti. Kocaman ile temasa geçen yeşil-beyazlıların, Çarşamba günü hocayı Konya’ya getirmesi bekleniyor
Konyaspor, Aykut Kocaman ile masada!

Rıza Çalımbay ile istediği performansı bir türlü yakalayamayan Atiker Konyaspor, tecrübeli hocayla yollarını ayırdı. Takımı camianın tanıdığı başarılı bir isme emanet etmek için işe koyuldu. Aykut Kocaman ile dirsek temasına başlayan ekibimizin, kısa süre içerisinde sonuç alması bekleniyor. Konya spor camiasının da Kocaman için beklenti içerisinde olması hocanın yeniden Konya’ya gelme isteğini artırdığı gelen bilgiler arasında.

KRİTİK GÜN ÇARŞAMBA
Aykut Kocaman ile Konyaspor heyetinin son kez yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceği ve çarşamba günü hocanın Konya’ya gelmesi bekleniyor. Konyaspor ile şampiyonluk yaşamak isteyen Kocaman’ın teklife bu yüzden sıcak baktığı ve ileriye dönük projelerle göreve gelmek istediği de sızan bilgiler arasında. Kocaman’ın Konya’dan ayrılırken, ‘Burada yarım kalan işlerim var’ açıklaması ise hala hafızalardaki tazeliğini koruyor.

KONYASPOR’DA REKORLAR KIRDI
Konyaspor’da daha önce 2 dönem görev yapan Aykut Kocaman, aldığı başarılı sonuçlar ve rekorlarla dikkat çekiyor. Konyaspor’daki ilk döneminde 46 ile lig tarihindeki en fazla puana ulaşan yeşil-beyazlılar, hoca ile ikinci döneminde ise UEFA Avrupa Ligi’ne iki kez gruptan katılma, lig üçüncülüğü ve Türkiye Kupası şampiyonluğu kazandı. Konyaspor ile sadece Süper Lig şampiyonluğu yaşayamayan Kocaman’ın en büyük hayali ise Konyaspor’u lig şampiyonu yapmak.

VELİ ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ

AYKUT KOCAMAN’IN KONYASPOR KARNESİ

MAÇ                     GALİBİYET          BERABERLİK       MAĞLUBİYET

163                        70                           42                           51