Konyaspor, Başakşehir'e odaklanacak!

Bugün izin yapan Atiker Konyaspor, yarın Başakşehir maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Hafta boyunca rakibinin açıklarına çalışacak yeşil-beyazlılarda forvet oyuncularına ekstra özen gösterilecek
Konyaspor, Başakşehir'e odaklanacak!

RAKİBİN ZAAFLARI EZBERLENECEK

Milli ara ve seçim arasını sıkı çalışarak geçiren Atiker Konyaspor, pilot takım Anadolu Selçukspor ile oynadıkları maç sonrasında bugünü izin yaparak geçirecek. Yeşil-beyazlılar, yarın Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapacağı antrenmanla 7 Nisan Pazar günü deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek. Karşılaşmada galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Anadolu Kartalı, hafta boyunca sıkı çalışarak rakibinin zaaflarını ezberleyecek.

YENİ SAYFA AÇACAKLAR

Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir müsabakasına kenetlenmiş durumda. Milli maç ve seçim arasına 7 maçlık 3 puan hasretiyle giren Anadolu Kartalı, İstanbul ekibi karşısında kazanarak bu kötü seriye son vermek istiyor. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, olası Başakşehir galibiyetiyle hem özgüvenini yerine getirmek hem de yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, açılacak yeni sayfayla birlikte kalan haftalarda maksimum puanı alarak lig bitiminde Avrupa biletini almış olmak istiyor.

FORVETLERİN ÜZERİNE DÜŞÜLECEK

Bitiricilik konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle 7 haftadır galibiyet hasreti çeken Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, Başakşehir maçı hazırlıklarında forvet oyuncularına hafta boyunca ekstra ilgi gösterecek. Son vuruş sıkıntısını çözmeyi hedefleyen Kocaman, hem Adis hem de Yatabare’yi Başakşehir’e özel hazırlayacak. Deneyimli teknik adam, sakatlıklarını atlatan iki golcüden de kalan haftalarda faydalanmak istiyor.