Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz taraftarı çıldırttı!

Atiker Konyaspor’da Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Bu sene ders yılıydı. Yönetimimiz bundan ders çıkaracaktır. Bu süreçte herkes kendini sorgulasın. Özellikle de taraftar kendi içerisinde bu seneyi sorgulasın" dedi
Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz taraftarı çıldırttı!

Bu sezon için herkesin kendini sorgulaması gerektiğine değinen Yılmaz, “Özellikle taraftarlar kendi içerisinde bu seneyi sorgulasın” dedi. 

Bu yapılan hatalarda ders çıkarılması gerektiğine değinen Fatih Yılmaz, “Bu sene ders yılıydı. Yönetimimiz bundan ders çıkaracaktır. Bu süreçte herkes kendini sorgulasın. Biz yönetim olarak sorguluyoruz. Özellikle de taraftar kendi içerisinde bu seneyi sorgulasın. Genel Kurul kararını Yönetim Kurulu alır. Amacımız Konyaspor menfaatleri doğrultusunda hareket etmektir” ifadelerini kullandı. 

‘MALİ OLARAK EN İYİ KULÜBÜZ’

Önceki sezonlarda yakalanan başarıların ardından borçlarını bitiren Konyaspor, sezon başında yapılan ve verim alınamayan transferlerden sonra yeniden borçlanmıştı. Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz konu ile alakalı olarak, “Mali olarak Türkiye'nin en iyi kulübüyüz. Bir sonraki sene için mali açıdan korkmuyoruz. Daha önce Avrupa'ya giden takımlar küme düştü çok şükür biz bu sene kurtulduk. Bu seneden herkes ders alsın nerede hata olmuşsa oturup konuşalım” şeklinde konuştu.

‘STORE KONUSUNA ODAKLANAMADIK’

Taraftarın ısrarlar kulübe devredilmesini istediği ve alışveriş yapmadığı Konya Store hakkında da konuşan Başkan Fatih Yılmaz, “Ligdeki durumumuzdan dolayı Store'ye odaklanamadık. Bu konu açıdan çalışmalara başlayacağız. İyi bir kadromuz var. Bu kadroya birkaç tane takviye yapılması gerekiyor. Bunlarla ilgili çalışmalar yapılması gerekiyor” dedi.