Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan futbolculara mesaj

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. Başkan Korkmaz, camianın büyüklüğünü bilen futbolcularla devam edeceğiz dedi ve Anadolu'nun en büyük kulübü Konyaspor'dur ifadesini kullandı.
Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan futbolculara mesaj

Başkan Ömer Korkmaz, transfer dönemine kısa bir süre kala görüşmelerde bulunacakları oyuncuların şehri tanımaları için klip hazırladıklarını söyledi."Kulübümüzün felsefesi ve büyüklüğü var. Bizimle birlikte olmak isteyen, bu şehirde kalmaktan mutlu olan futbolcularla devam edeceğiz. Bu kulüpte para kazanan herkes bu takımın büyüklüğünü bilecek. Anadolu’nun en büyük kulübü Konyaspor’dur"dedi.

images.jpeg

"ŞEHRİN KONFORUNU GÖRMELİLER"

Transferde görüşülen futbolcuların şehri tanımaları için klip hazırladıklarını belirten Başkan, "Konya erişilebilir bir şehir. Kulübümüze yeni gelecek oyuncular için klip hazırlıyoruz. Şehri tanımalarını istiyoruz. Şehrin sosyal yaşantısını, tesislerin içindeki konforu bilmelerini istiyoruz.. Bazen futbolcular tesislerimizi gezdiğinde böyle bir büyüklüğün başka şehirlerde olmadığını söylediler" diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :