Konyaspor Başkanı Özgökçen, en büyük başarılarını anlattı

Yeşil beyazlılarda genel kurulun izleri devam ediyor. Anadolu Kartalı sezona TÜMOSAN markası ile başlarken, stadyum isim sponsorluğu çalışmalarını yürütüyor. Başkan Özgökçen görev süreleri boyuncu en iyi yaptıkları şeyin sponsorluk anlaşmalarının sayısını arttırmak olduğunu söyledi.
Konyaspor Başkanı Özgökçen, en büyük başarılarını anlattı

Konyaspor’da genel kurul sonrası ayrıntılar çıkmaya devam ediyor. Kurulda camiaya seslenen Başkan Fatih Özgökçen görev süreleri boyunca yaptıkları en iyi şeyin sponsorluk çalışmaları olduğunu söyledi. Başkan Özgökçen, Anadolu takımları arasında en çok sponsorluk anlaşması yapan takımın TÜMOSAN Konyaspor olduğunu belirtti ve gelirlerini sponsorlar sayesinde 3 katına çıktığını söyledi.

sponsorluk-kazanci-artti.jpg

“SPONSORLUK GELİRİ 3 KAT”
Başkan Özgökçen, “Bizim görev süremiz içerisinde en önemli yaptığımız faaliyetlerden bir tanesi de sponsorluk anlaşmalarının miktarı ve parasal yönden değeridir. Bugün Anadolu kulüpleri arasında en fazla sponsorluk anlaşması yapan kulüp Konyaspor Kulübüdür. Artan marka değerimiz sonucu futbol A takımımızın sponsorları gelirleri 3 katına kadar çıkmıştır. Her kim katkı sağlıyorsa teşekkür ederiz”

sponsorluk-kazanci-artti-002.jpg

 Muhabir
Etiketler :