Konyaspor bekleyişe geçti!

Konyaspor'un birinci önceliği forvet transferi. Hakan Keleş'in eski öğrencisi Fenerbahçeli Umut Nayir için yönetim teklifini iletti. Nayir için ligden Pendikspor, İngiltere'den ise iki takım sarı lacivertlilere teklifte bulundu.
Konyaspor bekleyişe geçti!

Konyaspor'un birinci önceliği forvet transferi. Yeşil beyazlılarda Sokol Çikalleshi kadro dışı kalmadan önce yönetim santrafor için görüşmelerde bulunurken, gelen kadro dışı ve Nelson Oliveira'nın performansı sonrasında arayışlar arttı. Hakan Keleş'in eski öğrencisi Fenerbahçeli Umut Nayir için yönetim teklifini iletti. Sarı lacivertliler oyuncusunu oynayabileceği bir takıma kiralamak istiyor.

umut-nayir.jpg

BAŞKAN BİZZAT ARADI

Fenerbahçe kararı Umut'a bırakırken, Konyaspor transfer için belli aşama kaydetti ancak oyuncuya yurt içi ve yurt dışından gelen teklifler sonrasında Anadolu Kartalı bekleyişe geçmek durumunda kaldı. Pendikspor Başkanı Atakan Yüce, Başkan Ali Koç'u bizzat aradı ve Umut Nayir için transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Konyaspor'da da Başkan Ömer Korkmaz transfer sürecinde yer alıyor.

nayir.jpg

İNGİLTERE'DEN TEKLİF

Umut Nayir, Türkiye'de kalmak isterse en ciddi tekliflerde bulunan Konyaspor ile Pendikspor arasında bir karar verecek. Yurt dışına gitmek istemesi durumunda ise Yağız Sabuncuoğlu'nun bilgisine göre West Bromwich ve Cardiff City, Fenerbahçe’den Umut Nayir ile ilgileniyor. Konyaspor'un Umut transferinde rakipleri artarken, Anadolu Kartalı listedeki diğer isimlerle görüşmelerde bulunacak.

 Muhabir
Etiketler :