Konyaspor, Bolu kampını tamamladı

Atiker Konyaspor'da daha önce 16 Temmuz'da sona ereceği açıklanan Bolu kampı, bu sabah yapılan son antrenmanın ardından tamamlandı
Konyaspor, Bolu kampını tamamladı

2018-2019 Sezonu hazırlıkları için 3 Temmuz’da Bolu’nun Gerede ilçesine giden ve ilk etap kampını burada gerçekleştiren Atiker Konyaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 12 gün süren hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen Selim Ay, Abdou Razack Traore, Musa Araz ve Vedat Bora’nın yanı sıra, Dünya Kupası final maçı için FIFA’nın davetlisi olarak Rusya’ya giden Samuel Eto’o katılmadı.

Oyuncular koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan, tempolu koşu ve 5’e 2 ile devam eden antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

Konyaspor, 12 gün süren birinci etap Bolu hazırlık kampında 20 antrenman yaparken, bir hazırlık maçı oynadı. Yeşil-beyazlı ekip, özel maçta karşılaştığı Romanya Liga 1 takımlarından CSM Politehnica Iaşı’yı Yatabare ve Fofana’nın golleriyle 2-0 mağlup etmişti.