Konyaspor ceza görmek istemiyor

19 Nisan Çarşamba günü oynanacak Konyaspor-Adana Demirspor maçı öncesi Konyaspor taraftarlarının takımlarının desteklemeleri haricinde takımlarının yeni ceza görmemesi adına bazı uyarıları yapması gerekiyor.
Konyaspor ceza görmek istemiyor

Konyaspor'un Adana Demirspor'u konuk edeceği mücadele öncesinde Konyaspor taraftarlarına ayrı bir görev daha düşüyor. 2022-2023 sezonunda en çok PFDK'ya sevk edilen takımlardan birisi olan ve gelen cezalar sonrası 1.5 milyondan fazla para gelirinden olan Konyaspor, en çok ceza yiyen kulüplerden. 28. hafta Antalyaspor maçı öncesi konu ile ilgili kulüpten taraftarlara uyarı mesajı gelmişti.

passolig-7-yas-001.jpg

GALATASARAY MAÇI BELİ BÜKTÜ

Yapılan bildiride 7 yaşından büyük çocukların Passolig'e tabi olduğu hatırlatılırken, merdiven boşluklarına oturma ve stadyuma kontrolsüz girişler neticesinde Konyaspor'a verilen ceza katlanarak artmıştı. Konyaspor bu sezon Galatasaray müsabakasına kadar toplam 1 milyon TLen çok yukarıdaki maddelerden ceza almış, Galatasaray maçı sonrası saha olaylarından 612 bin TL ceza kesilmişti.

konyaspor-taraftar.jpeg

MESAJ YAYINLANABİLİR

Adana Demirspor maçı öncesi aynı sevk maddelerinden PFDK'ya gitmek istemeyen Konyaspor Yönetimi bunun için gereken çalışmaları yaparken, Antalyaspor maçı gibi bir taraftarlara mesaj yayınlanabilir. Konyaspor, beraberlik serisini kırmak isteyeceği Demirspor maçında maddi olarak gelecek yeni bir cezayı göze almak istemiyor. Mücadele 19 Nisan'da saat 20.30'da.

 Muhabir
Etiketler :