Konyaspor çıtayı yükseltecek

Gelecek yıl, geçmiş yıllarda yaşanan eksiklikleri tamamlayarak çıtayı yukarıya çıkarmayı arzuladıklarını söyleyen Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, "Daha önceki başarıların tekrarını yaşamak ve çıtayı yukarıya taşımak için görevdeyiz" dedi.
Konyaspor çıtayı yükseltecek

Konyaspor'un hedeflerine koşan bir takım olması gerektiğini belirten İkinci Başkan Selçuk Aksoy, "Konyaspor hedeflerine koşan bir takım olmak zorundadır. Biz bunu hissediyoruz. Daha önceki başarıların tekrarını yaşamak ve çıtayı yukarıya taşımak için görevdeyiz. Mali yapı, altyapı ve geleceğimizi hazırlamak istiyoruz. Önümüzdeki sene, geçen seneden kaynaklanan eksikleri tamamlamak ve çıtayı yukarıya çıkarmayı arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

selcuk-aksoy.jpg

AATIF TRANSFERİNDE MALİYET ENGELİ

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Selçuk Aksoy, Aaatif transferinin neden gerçekleşmediğini anlattı. Aksoy, "Aatif Chahechouhe hem hocamızın hem de bizim gündemimizdeydi. Görüşmelerimiz devam ediyordu. Son günlerdeki görüşmelere baktığımızda iş kopma noktasına geldi. İlk günler görüşmeler iyi gidiyordu. Anlaşamadığımız nokta maliyettir. Ona da saygı duyuyoruz. İstediği maliyet kulübümüzün bütçelerini aşıyor. Transfer etsek kendimizle çelişmiş olacağız. Önemli olan başarılarla birlikte maliyeti iyi bir seviyede bulmak. Transfer uzak görünüyor" şeklinde konuştu.