Konyaspor, dış dünyaya kapandı

Çarşamba günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiriyor
Konyaspor, dış dünyaya kapandı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra Sivas’a hareket edecek yeşil-beyazlılar, Sivas’tan döndükten sonra Perşembe gününü izinli olarak geçirecek. Kartal, bir haftada ikinci deplasmanına ise Pazar günü çıkacak. Lig maçında Pazar günü Adanaspor ile karşılaşacak Aykut Kocaman ve talebeleri, cumartesi günü şehirden ayrılacak.

OYUNDA DÜZELME VAR
Süper Lig’de duraklama dönemini geçiren Atiker Konyaspor’un, Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu performans takdir topladı. Anadolu Kartalı, Fırtına karşısında sayısız gol pozisyonuna girerek eski karakterli futbolunu hatırlatan ekibimiz, gelecek adına umut verdi. Ligde çıktığı son 6 maçta sadece 1 kez galip gelebilen Atiker Konyaspor’un Adanaspor maçıyla birlikte galibiyet serisine başlaması bekleniyor. Kocaman’ın oyuncu grubunu motive edici etkili bir konuşma yaptığı da gelen bilgiler arasında.
Yeni Haber