Konyaspor eşitliği bozamadı!

Konyaspor beraberliğe razı oldu. Anadolu Kartalı, Çaykur Rizespor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrıldı. Gol beklentisinin çok yüksek olduğu mücadelede kaleciler gole izin vermedi. Müsabaka başladığı gibi bitti, Konyaspor puanını 22'ye çıkarttı.
Konyaspor eşitliği bozamadı!

Trendyol Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oldu. Ateş hattından çıkmak isteyen yeşil beyazlılar, mutlak 3 puan parolasıyla maça çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Anadolu Kartalı Cicaldau, Prip ve N'Dao ile gole yaklaşırken ev sahibine pozisyon izni vermedi. İkinci yarıda ise grafik değişti. Ev sahibi Çaykur Rizespor daha etkili başladı.

konyaspor-kopya.jpg

FİLİP'DEN BAŞARILI HAMLELER

Zeqiri ve Benhur ile mavi yeşilliler gole yaklaştı. Filip Damjanovic kritik hamlelerde bulundu. Konyaspor ise Moreno ve Sokol ile üst üste gol pozisyonundan faydalanamadı. Gol beklentisinin yüksek olduğu maçta gol sesi çıkmadı. Kaleciler Slowik ve Gökhan kritik kurtarışlarda bulundular. Konyaspor aldığı beraberlikle puanını 22'ye yükseltti ancak ateş hattından uzaklaşamadı.

konyaspor-kopya-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :