Konyaspor- Fenerbahçe, Kararlar doğru mu?

Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakem performansı değerlendirildi. Yayıncı kuruluşta hakem yorumcuları Bahattin Şimşek'in verdiği 3 kritik kararla ilgili Trio programında analiz yaptı. Gecenin en önemli kararında hakem yönetiminin uzun süre beklemesi eleştirildi.
Konyaspor- Fenerbahçe, Kararlar doğru mu?

Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakem performansı değerlendirildi. Yayıncı kuruluşta hakem yorumcuları Bahattin Şimşek'in verdiği 3 kritik kararla ilgili Trio programında analiz yaptı. İlk pozisyon Ahmet Oğuz ile Ferdi Kadıoğlu arasındaki gerilim sonrasında Oğuz'un Ferdi'ye yaptığı faul sonrasında kartın rengi hakkındaydı.Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran kararı doğruladı.

faul.png

GECENİN KRİTİĞİ

İkinci pozisyon Fenerbahçe'nin korner beklediği pozisyonda hakemin kararını yönelikti. Mert Müldür'ün ortasında topun Guilherme'den dışarı çıktığı belirtildi. Sarı lacivertliler bu pozisyonda korner bekledi. Son ve gecenin en önemli pozisyonu Konyaspor'un golünün VAR kararıyla iptaliydi. Hakem Bahattin Şimşek golü verdi ancak Alman VAR hakemi Daniel Sclager gol kararını değiştirdi.

korner.png
"GEREKSİZ BEKLENDİ"

3 dakika 15 saniye süren pozisyon incelemesinde hakem yorumcuları kararın doğru olduğunu, gereksiz zaman kaybı yaşadıkları yönünde hakem yönetimini eleştirdi. Deniz Çoban, "Ceza sahanın ön çizgisi zaten görüntüde çok net belli oluyor. Futbolculara baktığımızda oyunculardan birisi ceza sahanın çizgisine basıyor, diğer oyuncu da 1 metre içeride. Hakemler gereksiz yere beklediler" dedi.
ofsayt.png

 Muhabir
Etiketler :