Konyaspor-Fenerbahçe, Puanı cebe koyduk!

Konyaspor puanla ayrıldı. Anadolu Kartalı 35. Hafta maçında sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Yeşil beyazlılar puanını 37’e yükseltti ve yerini korudu. Rakip ise Konya’dan ağır yaralı ayrıldı. Galatasaray gelecek hafta şampiyonluğunu ilan etmek için sahaya çıkacak.
Konyaspor-Fenerbahçe, Puanı cebe koyduk!

Trendyol Süper Lig 35. Hafta karşılaşmasında galibiyete ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinde Konyaspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Ali Çamdalı yönetiminde ilk maçına çıkan yeşil beyazlılar rakibine ilk yarıda istediği alanları vermedi. Soner Dikmen ile Konyaspor gole yaklaşırken, konuk takımda Mert Hakan Yandaş tehlikeli atağı değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

galibiyet.jpg
TAKTİK SAVAŞLARI

Fenerbahçe’de Batshuayi’nin ikinci yarıda oyunu girmesiyle birlikte rakip tehlikeli ataklarını arttırdı. 63 ve 64. Dakikalarda Dzeko ile Slowik iki kez karşı karşıya geldi. Polonyalı eldiven Bosnalı golcüye izin vermedi ve takımını ayakta tuttu. Oyunun son bölümünde Teknik Direktör Ali Çamdalı orta sahasını kalabalık tutarak savunmasını korudu. İsmail Kartal ise Serdar Dursun hamlesiyle forvetini arttırdı.

maglubiyet.jpg

SLOWİK İZİN VERMEDİ

Ancak Konyaspor savunması gole izin vermedi. Anadolu Kartalı zorlu mücadeleden savunması ve özellikle kaleci Jakub Slowik’in kurtarışlarıyla 1 puanı çıkardı. Yeşil beyazlılar beraberlikle birlikte puanını 37’e yükseltti ve Karagümrük ile puanlar eşitlendi. Fenerbahçe ise Konya’dan ağır hasarlı çıktı. Galatasaray ile aradaki fark 6’ya çıktı. Galatasaray gelecek hafta şampiyonluk maçına çıkacak.

İlgili Haberler
 Muhabir
Etiketler :