Konyaspor galibiyete hasret

Süper Lig’de son galibiyetini 27 Ocak’ta iç saha maçında 2-0’lık skorla Antalyaspor karşısında alan Atiker Konyaspor, bu maçın ardından çıktığı 9 karşılaşmada da 3 puan yüzü göremedi.
Konyaspor galibiyete hasret

Atiker Konyaspor galibiyete hasret kaldı. Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren yeşil beyazlılar son 9 lig maçında da kazanamadı. Son olarak 27 Ocak tarihinde iç sahada oynadığı ve Marco Jevtovic ile Nejc Skubic’in golleriyle 2-0 galip geldiği Antalyaspor karşılaşmasını kazanan Atiker Konyaspor bu maçın ardından 5 iç saha 4 de deplasman maçına çıktı. Sahasında Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Anadolu Kartalı, Kayserispor’a 1-0, Çaykur Rizespor’a da 2-0’lık skorlarla mağlup oldu. Deplasmanda ise Bursaspor ile 0-0, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, Beşiktaş’a 3-2, Başakşehir’e de 2-0 yenildi.

ARTIK KAZANMA VAKTİ

Uzun süredir galibiyet yüzü göremeyen Atiker Konyaspor artık bu kötü seriye son vermeyi amaçlıyor. Gelecek hafta Ankara deplasmanında Ankaragücü’nün konuğu olacak yeşil beyazlı ekip bu maça 3 puan parolasıyla çıkacak. Yeşil beyazlılar rakibiyle sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. Ligin 29.haftasında oynanacak mücadele 21 Nisan Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Bu karşılaşma öncesi  Atiker Konyaspor 36 puanla 10.sırada bulunurken Ankaragücü 35 puanla 13.sırada yer alıyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU