Konyaspor galip gelmeyi hedefliyor

Süper Lig’de henüz galibiyete ulaşamayan Konyaspor, pazar günü oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından yeniden başladı. Yeşil beyazlı ekipte gol yollarındaki sorunun da ortadan kaldırılmasıyla galibiyete giden yolun açılması bekleniyor.
Konyaspor galip gelmeyi hedefliyor

Hazırlık karşılaşmasının ardından 2 günlük izin yapan yeşil beyazlılar, dün tekrar Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Konyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına kadar eksikliklerini gidermeye çalışıyor. Denizlispor ile deplasmanda oynayacak yeşil beyazlılar, galibiyet hesapları yapıyor. Lige beklenen girişi yapamayan Anadolu kartalı oynadığı 3 maçta  beraberlikle sonuçlandı. Yeşil Beyazlı ekibin, Denizlispor maçı öncesi tek düşüncesi ligin yeni ekibine kendi evinde ilk yenilgiyi tattırarak 3 puan özlemini dindirmek istiyor.  

EN ÇOK İSABETLİ PAS YAPAN 4.TAKIM

Süper Lig’de galibiyet alamamasına rağmen 3 maçtaki futbol kalitesiyle istatistiklerde öne çıktı. Konyaspor, en çok isabetli pas yapan 10 takım arasında 4.sırada yer alıyor. Bu hafta karşılaşacağı Denizlispor’un da önünde bulunan yeşil beyazlılar, bin 202 isabetli pas yaparken rakibi Denizlispor, 987 pas yaptı. Anadolu Kartalı, oynadığı 3 maçta bin 202 isabetli pasın yanı sıra 3 haftada toplam 56 şutla da ön plana çıkıyor. Konyaspor’da eksiklerin giderilmesinin ardından gol yollarındaki sorunlarında ortadan kaldırılmasıyla galibiyete giden yolun açılması bekleniyor.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Konyaspor, Süper Lig’de uzun süredir galip gelemiyor ancak maçta kaybetmiyor. Yeşil beyazlı ekip, 15 Eylül Pazar günü oynayacağı Denizlispor maçıyla yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Milli takımda olan oyuncular ve Hurtado dışında eksiği olmayan yeşil-beyazlı takımın, sezonun ilk galibiyetini Denizli’de almaya çalışacak. 2 haftada en az 4 puan alarak yükselişe çıkmak isteyen Konyaspor, bu hafta karşılaşacağı Ege ekibi Denizlispor’u yenerek puanını 6’ya yükseltmek istiyor. Bir sonraki hafta ise Göztepe ile yine deplasmanda karşılaşacak yeşil beyazlıların teknik heyeti, oyunculara güvendiklerini belirtti. Basın Sözcüsü Güven Öten, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ve Denizlispor maçıyla çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK