Konyaspor, genç yeteneğin peşinde

Atiker Konyaspor'un TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider durumda olan Menemen Belediyespor'un gol makinesi Samed Ali Kaya'yı istediği iddia edildi
Konyaspor, genç yeteneğin peşinde

Kadrosunu genç ve gelecek vadeden isimlerle takviye etmek isteyen Atiker Konyaspor’un Menemen’in forveti Samed Ali Kaya’yı gözüne kestirdiği öne sürüldü. Bu sezon geride kalan 16 haftada attığı 16 golle Türkiye liglerinin en skorer ismi olan 22 yaşındaki forvete, Kasımpaşa, Bursaspor, Atiker Konyaspor ve Başakşehir gibi takımların talip olduğu iddia edildi.  Kariyerinin en verimli dönemini geçiren Samed için kuyruğa giren kulüplerin Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin'le görüşmelere başladığı ileri sürüldü.  

MAÇ BAŞINA 1 GOL ATIYOR
Sarı-lacivertlilerle 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Samed Ali'nin yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satılabileceği ifade edildi. Teknik direktör Suat Kaya'nın keşfettiği genç futbolcu, Menemen'de tüm maçlarda görev alırken karşılaşma başına 1 gol attı. Devre arası gelmeden şimdiden Samed Ali'ye alternatifler arayan İzmir ekibi, Bugsaşspor'la yollarını ayırmaya hazırlanan forvet oyuncusu Yıldıray Koçal'la prensipte anlaşma sağladı. Oyuncuyla yakından ilgilendiği iddia edilen Konyaspor’un görüşmelere yakın zamanda başlayacağı öngörülüyor.