Konyaspor-Gençlerbirliği, Bazı ipuçları verildi!

Trendyol Süper Lig'e verilen ara sonrasında Konyaspor hazırlık karşılaşmasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Anadolu Kartalı Başkent temsilcisini 2-0 geçerken bazı anektodlar ortaya çıktı.
Konyaspor-Gençlerbirliği, Bazı ipuçları verildi!

Trendyol Süper Lig'e verilen ara sonrasında Konyaspor hazırlık karşılaşmasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Anadolu Kartalı Başkent temsilcisini 2-0 geçerken bazı anektodlar ortaya çıktı. Adil Demirbağ 3 maç sonra formasına kavuştu. İstanbulspor maçında gördüğü kart nedeniyle 3 maç ceza alan Demirbağ hazırlık maçında 11 başladı. Stanojevic'in Adil'i Rize maçında da görev vermesi bekleniyor.

hazirlik-maci-001.jpg

N'ZONZİ TARAFTARLA BULUŞACAK
Konyaspor'un orta sahasında N'Zonzi ve Soner tandemi oluştu. Stanojevic sezon başından bu yana ısrarla istediği 6 numara bölgesine gelen Fransız oyuncu Başakşehir maçında ikinci yarı, Gençlerbirliği maçında ise direkt 11 sahaya çıktı. Steven N'Zonzi'nin cumartesi günü taraftarla buluşacak. Mücadelede en çok merak edilen konulardan bir tanesi sağ kanat ve 10 numara pozisyonu oluşturuyordu.

hazirlik-maci.jpg

CALVO BEKLENECEK
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic sağ kanatta Louka Prip ile çıkarken, Danimarkalı oyuncu maçta son golü attı. Prip'in formayı kapması bekleniyor. 10 numarada ise Yunus Mallı görev aldı. Stanojevic'in Mallı'yı Alexandru Cicaldau daha hazır gördüğü ve Çaykur Rizespor maçında Gençlerbirliği kadrosunda oynayan futbolculardan milli takımda olan Francisco Calvo hariç değiştirmesi beklenmiyor.

 Muhabir
Etiketler :