Konyaspor, Göztepe'ye konuk olacak

Düşme hattındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada mutlak puan parolasıyla sahaya çıkacak Atiker Konyaspor, bu akşam saat 20.00’da deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek
Konyaspor, Göztepe'ye konuk olacak

Süper Lig’in 16. hafta maçında Atiker Konyaspor, deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Geçen hafta evinde Karabükspor’u 2-0 yenerek moral bulan Mehmet Özdilek ve talebeleri, bu akşam ligin flaş takımlarından Göztepe’nin konuğu olacak. Dün özel uçakla İzmir’e giderek maç kampına giren yeşil-beyazlılarda morallerin yüksek olduğu ve takımın galibiyete kenetlendiği öğrenildi. Ligde 14 puanı bulunan Atiker Konyaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Göztepe’yi mağlup ederek ateş hattından uzaklaşmak isteyecek.

SAKATLARDAN SEVİNDİRİCİ HABER
Deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek’i sakat oyuncularından gelen iyi haber mutlu etti. Moryke Fofana, Ömer Ali Şahiner ve Ferhat Öztorun’un forma verilmesi durumunda oynayabileceği, kaptan Ali Çamdalı’nın ise durumunun kritik olduğu ifade edildi. Ferhat’ın sakatlığı süresince sol bekte oynayan Ömer Ali Şahiner’in de bugünkü maçta sağ kanada geçmesi öngörülüyor.

SÜPER LİG’DE İLK MAÇ
Göztepe ile Atiker Konyaspor tarihi bir maça çıkacak. İki takım bu akşam ilk kez Süper Lig’de karşı karşıya gelecek. İzmir ekibiyle daha önce hep alt liglerde karşılaşan Atiker Konyaspor, Süper Lig’de hiç karşılaşmamıştı. Göztepe ile Atiker Konyaspor, en son 2012-2013 sezonunda TFF 1.Lig’de karşılaşmıştı. Anadolu Kartalı sahasında oynadığı maçı 2-0 kazanırken, İzmir’de oynanan maç ise 0-0 berabere bitmişti. O sezon sonunda Atiker Konyaspor, play-off’tan Süper Lig’e yükselmişti.

‘İSTİKRARLI BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ’
Bugünkü karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, ‘Bu ligin önemli maçlarından birinde Göztepe’ye karşı mücadele vereceğiz. Ligde iyi bir çıkış yakalayan, hocasıyla, takım olgusuyla istikrarlı giden bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Biz de son haftalarda oyunsal ve bunu da skora yansıtma anlamında müthiş bir gelişim kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Kazandığımız ve bizi moral olarak yukarıya taşıyan Karabükspor maçından sonra bunu Göztepe maçıyla pekiştirmek istiyoruz. Ümit ediyorum bunda da başarılı oluruz” diye konuştu.

HAKEMİ YAKINDAN TANIYORUZ!
Atiker Konyaspor, Göztepe maçını yönetecek FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek yönetiminde 21. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Göçek yönetiminde daha önce çıktığı 20 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Göçek, Konyaspor’un bu sezon deplasmanda oynadığı ve 2-1 kaybettiği Trabzonspor maçında düdük çalmış ve Traore’nin ayağının kırılmasına karşın Durica’ya kırmızı kart göstermeyerek büyük tepki toplamıştı.  Göçek, ayrıca verdiği diğer kararlarla da Konyaspor taraftarının tepkisini çekmişti.

 

STAT      :Doğanlar

SAAT     :20.00   

HAKEM : Hüseyin Göçek

YAYIN   : Bein Sports 2