Konyaspor-Hatayspor, Tek ihtimalli maç!

Konya’da zorlu düello. Süper Lig 27. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Hatayspor’u konuk edecek. 25 ve 29 puanlı iki takımın rekabetinde yeşil beyazlılar potadan çıkmak için mutlaka kazanmak zorunda.
Konyaspor-Hatayspor, Tek ihtimalli maç!

Kritik 90 dakika. Trendyol Süper Lig 27. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Hatayspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanında alınan yenilgi ile ateş hattından uzaklaşamayan Anadolu Kartalı, sahasında 3 puan haricinde başka bir şey düşünmüyor. Konyaspor 25 puan ile 19. Sırada yer alırken, Hatayspor’un puanı 29. Yeşil beyazlıların makasın açılmasına izin vermeyecek.

sokol.jpg


SOKOL’UN ÖZEL MAÇI

Her maçın final olduğunu belirten Fahrudin Omerovic maça hazır. Bosnalı Teknik Adam hafta boyunca öğrencilerine maçla ilgili yapmaları gerekeni anlattı ve maç için geri sayıma geçti. Ligin en az gol atan 2. Takımı olan Konyaspor’da Omerovic Sokol’dan skor istedi. Anadolu Kartalı’nın en çok gol atan yabancı futbolcusu olmak isteyen Çikalleshi, taraftarlarının önünde sevincini arttırmak istiyor.
hataya-yer-yok-1-001.jpg

KONYASPOR REKABETTE ÖNDE!

Konyaspor ve Hatayspor Süper Lig’de 8. Kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 7 maçta Konyaspor 4, Hatayspor ise 2 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 maçta ise takımlar eşitliği bozamadan 90 dakikayı tamamladı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 12 kez topu rakip ağlara gönderdi, 7 kez ise topu ağlarından çıkardı. İki takım arasında geçen sezon oynanan iki karşılaşmada ise 1’er galibiyetle maç tamamlandı.

hataya-yer-yok-2-001.jpg
RAKİP TEMKİNLİ BAŞLAYACAK

Trendyol Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Konyaspor cumartesi günü sahasında Hatayspor'u konuk edecek. Puan durumunda birbirine yakın olan iki takımın maçında konuk ekipte 7 futbolcu kart sınırında Konya'da mücadele verecek. Güney ekibinde Renat Dadashov, Giorgi Aburjania, Armim Hodzic, Joelson Fernandes, Ömer Beyaz, Guy Marcelin Kilama ve Massanga Matondo kart görmeleri halinde 28. haftada Fenerbahçe mücadelesinde oynamayacak. Konyaspor’da ise sınırda oyuncu yok.

konyaspor-rekabette-onde-1-001.jpg
TARİHE GEÇEN MAÇLAR

İlk kez 1971’de başlayan Konyaspor-Hatayspor rekabetinde unutulmayan ve tarihe geçen skorlar;
En Farklı Galibiyet (6 - 1) 04.03.2001
En Farklı Mağlubiyet (3 - 1) 2 fark, 5 kez, sonuncusu: 08.10.2023
En Gollü Maç (6 - 1) Toplam 7 gol, 04.03.2001
En Gollü Beraberlik (1 - 1) 3 kez, sonuncusu: 28.02.1982 (Ev sahibi baz alınmıştır)
zorbay-kucukun-karnesi.jpg

ZORBAY KÜÇÜK’ÜN KARNESİ

Konyaspor ve Hatayspor Süper Lig'de 27. haftada karşı karşıya gelecek. Müsabakada Zorbay Küçük görev alacak. Konyaspor, Küçük yönetiminde 8. maçına çıkacak. Geride kalan 7 maçta Konyaspor 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Hatayspor ise Zorbay Küçük yönetiminde 5. maçını oynayacak. Geride kalan 4 maçta, Güney ekibi 2 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

 Muhabir
Etiketler :