Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy: Galatasaray'dan çekinmiyoruz

Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, hafta sonu ligdeki ikinci hafta karşılaşmasında oynayacakları Galatasaray’dan çekinmediklerini ve sahaya 3 puan için çıktıklarını ifade etti.
Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy: Galatasaray'dan çekinmiyoruz

Ankaragücü maçında kazanamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu. Aksoy, "Aslında Ankaragücü ile oynadığımız ilk maçta kazanabilirdik ama sonuca gidemedik. Arzu ettiğimiz bir mücadele ve oyun vardı. Sonuca gidememek bizi üzdü. Artık Galatasaray karşılaşmasına hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı. Geçen hafta takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun kaldıklarını dile getiren Selçuk Aksoy, "Galatasaray zor bir rakip ve deplasmandayız. Ama bizi heyecanlandıran; geçen hafta ortaya koyduğumuz mücadeledir. Kimseden çekinmiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Zor maç olacağını biliyoruz. Fakat; sahaya herkes 11 kişi çıkıyor" diye konuştu.

"AYKUT KOCAMAN İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Aksoy, "Transferin tamamını tamamlamış gibiyiz. Mantıklı hamleler yapmaya çalıştık. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda çalıştık. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Aykut Hoca ile uyum içinde çalışıyoruz. Bu sezon Konyaspor için başarılı bir sezon olmasını umuyoruz. Taraftarlarımız her zaman arkamızda. Biz doğru işleri yapmaya çalışıyoruz. Aykut Kocaman da takımın başında aynı mücadeleyi veriyor. Ekibiyle beraber tabi ki. Türkiye’de gelirler daraldı. Kulüpler mali açıdan zor durumda. Taraftarlarımızın sağ duyusuna sığınıyoruz. Başarı da elbette gelecek" ifadelerini kullandı.