Konyaspor ikinci etaba geçiyor

Gelecek sezona güçlü girmek isteyen TÜMOSAN Konyaspor’da ilk etap çalışmalar sona ermesinin ardından 2. Etap kampı için Erzurum’a geçecek. Burada 3 hazırlık maçı yapacak olan Anadolu Kartalı’nda Stanojevic görmek istediği takımı Erzurum’da futbolcularına anlatacak.
Konyaspor ikinci etaba geçiyor

Konya’da 1. Etap çalışmalarını sona erdiren TÜMOSAN Konyaspor, hazırlıklarını tamamladıktan sonra bugün Erzurum’a geçecek. Yeşil beyazlılarda izinli olan ve milli takımda oynayan futbolcular ilk antrenman kampına katılmadı. Konya’da ağırlıklı olarak gençlerle 14 kişilik bir kadro ile çalışan Aleksandar Stanojevic, eksik bölgeler nedeniyle taktik ve sistemini ilk kampta oyunculara gösteremedi

rota-erzurum-001.jpg

STANOJEVİC TRANSFER BEKLİYOR
Pazar gününü izinli geçiren futbolcular Erzurum’daki ikinci hazırlık kampında yoğun çalışma temposuna girecek . Stanojevic’in bir gözü de transferlerde. Deneyimli Antrenör Moreno’nun gelmesi için gün sayarken, Muhammet’in geçirdiği ameliyat sonrası forvetsiz kaldı. Stanojevic geçen sezon olduğu gibi takıma gelenlerin adaptasyon sorunu yaşamaması için transfer haberi bekliyor.

 Muhabir
Etiketler :