Konyaspor kamptaki son maçına hazırlandı

Yeşil beyazlılar kamptaki son hazırlık maçı için çalışmalarını tamamladı. Samsunspor ve Alanyaspor maçları sonrası üçüncü ekip Azerbaycan'dan Sebail olacak. 17.00'da başlayacak ve yayını olmayacak mücadele sonrası Stanojevic takımı ile ilgili rapor yazacak.
Konyaspor kamptaki son maçına hazırlandı

Konyaspor Erzurum'da son hazırlık maçına çıkıyor. Yeni sezonun ikinci kampını Erzurum'da sürdüren TÜMOSAN Konyaspor, 3. hazırlık karşılaşması için bugün sahaya çıkıyor. Samsunspor ve Alanyaspor ile mücadele eden yeşil beyazlıların son rakibi Azerbaycan ekiplerinden Sebail takımı olacak. 10 Temmuz'da Erzurum'a gelen Anadolu Kartalı, 23 Temmuz'a kadar burada çalışmalarını sürdürecek.

stanojevic-001.png

TÜM OYUNCULARI OYNATIYOR
Sebail maçı hazırlıklarını perşembe akşamı yaptığı son çalışmayla tamamlayan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in gençler ve aslardan oluşan karma bir takım sahaya sürüp, ikinci yarıda kenarda bekleyen oyuncuları da maça dahil etmesi bekleniyor. Stanojevic, Sebail maçı sonrası takımının durumuyla ilgili rapor hazırlayacak. Konyaspor kamp bittikten sonra Kayserispor ile mücadele edecek.

konyaspor.png

 Muhabir
Etiketler :