Konyaspor, Karabükspor’u ağırlayacak

Ligin dibine demir atan Atiker Konyaspor, kendisi gibi zor günler geçiren Karabükspor’u konuk edecek. Ateş hattını yakından ilgilendiren mücadele saat 20.00’de başlayacak
Konyaspor, Karabükspor’u ağırlayacak

Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta kapanış maçında Atiker Konyaspor, Büyükşehir Arena’da Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Avrupa’ya havlu atan ve rotasını Türkiye’ye çeviren Mehmet Özdilek’in talebeleri, sezonun en ciddi maçlarından birisine çıkacak. Ligde 11 puanla 17. sırada yer alan Anadolu Kartalı, zorlu mücadeleden taraftar desteğini de arkasını alarak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

ÖMER ALİ, SOL BEKE GEÇECEK
Atiker Konyaspor’un ter idmanında 4 oyuncu yer almadı. Sakatlığı bulunan Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun maçtan önceki idmana çıkmadı. Sakatlıklar nedeniyle ciddi anlamda sıkıntı yaşayan teknik direktör Mehmet Özdilek’in sol bekte Ömer Ali ile oyuna başlaması bekleniyor.

ÜÇLÜ ORTA SAHA TAKTİĞİ
Deplasmanda oynanan Vitoria Guimaraes karşılaşmasında üçlü orta saha ile mücadele eden Atiker Konyaspor’un performansı beğenilmişti. Oyunu iki yönlü oynamayı başaran yeşil-beyazlıların Karabükspor mücadelesinde de orta alanı Ali Çamdalı – Wilfred Moke- Mehdi Bourabia ile şekillendirmesi öngörülüyor. Mehdi’nin yine forvet arkasında gol araması bekleniyor.

KARABÜK İLE 9. RANDEVU
Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu 15.hafta maçında Karabükspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, rakibi ile Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alırken, oynanan 3 mücadele ise berabere sona erdi. İki takım arasında geçen sezon Karabük’te oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlanırken, Konya’daki rövanşı Konyaspor 3-0 kazanmıştı. 

ŞİMŞEK İLE BU SEZON İLK MAÇ
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Atiker Konyaspor’un Karabükspor ile oynayacağı 15.hafta maçında görevlendirilen hakem Barış Şimşek, en son 2 Ekim 2016’da Konya’da oynan ve Atiker Konyaspor’un 1-0 kazandığı Adanaspor karşılaşmasında düdük çalmıştı. Şimşek’in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Abdullah Bora Özkara yapacakken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç olacak.