Konyaspor, Kur'an kursunda yetenek arayacak

Atiker Konyaspor altyapısında yeni projeye start verildi. Buna göre, Konya’daki bütün Kuran kurslarında dini eğitim alan çocukların Konyaspor çatısı altına alınması hedefleniyor
Konyaspor, Kur'an kursunda yetenek arayacak

Atiker Konyaspor’da Altyapı, Amatör Branşlar ve Spor Okullarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay ve Akademi Menajeri Taner Ay Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Konya’daki bütün Kuran kurslarında dini eğitim alan çocukların aynı zamanda spor yapabilmelerine Konyaspor aracılığıyla olanak sağlanması konusu bütün ayrıntılarıyla ele alındı.

Projeye göre kuran kurslarında turnuvalar düzenlenecek ve yetenekli çocuklar Atiker Konyaspor ve Anadolu Selçukspor’un futbol gelişim akademisi kadrolarına dahil edilecek. Bu projeyle aynı zamanda Konyasporlu nesil yetiştirmek için aidiyet hissinin aşılanması, futbol okullarımızın tanıtımı ve akademimizde forma giyen gençlerimize diyanetin görevlendirdiği birikimli ve ehil din adamları ile sezon içinde dini eğitimlerinin verilmesi hedefleniyor.

Öte yandan kuran kurslarından turnuvalara katılan öğrencilere Atiker Konyaspor’un lisanslı ürünlerinden oluşan hediyeler dağıtılacak.