Konyaspor maçından öne çıkan başlıklar

2023-2024 Sezonu hazırlıkları kapsamında çalışmalarına Erzurum'da devam eden TÜMOSAN Konyaspor çıktığı ilk hazırlık maçında Samsunspor'u 3-2 geçerken, maçla ilgili notlar çıkartıldı.
Konyaspor maçından öne çıkan başlıklar

TÜMOSAN Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına Konya'daki çalışmaların ardından Erzurum'daki programıyla devam ediyor. Yeşil beyazlılar buradaki ilk maçında Samsunspor'un rakibi oldu ve mücadeleyi 3-2 kazandı.Maçtan bazı önemli notlar çıkartıldı. Bosna Hersek Milli Takımı'nda oynayan ve izinli olan Sehic yerine ilk yarıda Mehmet Erdoğan, ikinci yarıda Deniz Ertaş kaleyi korudu.

hazirlik-maci-002.png

POLONYALI BERABERLİĞİ YAKALADI
Teknik Direktör Stanojevic, Sehic'in yanına rotasyona girecek bir kaleci almayacakların ve genç kalecilere şans vereceğini söylemişti ve iki kaleci de müsabakaya çıktı. Takım kaptanı ise tecrübeli ve başarılı sol bek Guilherme oldu. Kaptan takımını sahada kontrol etti. Forvet bölgesindeki eksiklik bu maçta Kondrad Michalak ile kapatıldı. Polonyalı kanat, karşılaşmada 1 gole imzasını attı.

hazirlik-maci-003.png

KARABABA'YA ŞANS VERDİ
Geçen sezon yaş ortalaması yüksek olan takımlarından birisi olan Konyaspor'da Stanojovic maç öncesi gençlerle ayrı bir toplantı yaptı ve onlara kendilerini önemsediği savaşmaları halinde formayı onlara vereceğini söyledi. Kale rotasyonunu gençlere veren Stanojevic, Samsunspor maçında orta sahayı Niko Rak'a bırakırken, sol kanatta M. Ali'yi, 10 numarada ise Ata Berk Karababa'yı oynattı.

 Muhabir
Etiketler :