Konyaspor, moral yemeğinde buluştu

Atiker Konyaspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularla moral yemeğinde bir araya geldi
Konyaspor, moral yemeğinde buluştu

Dayanışma ve moral yemeğine başkan Fatih Yılmaz’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yardımcıları, futbolcular, sağlık ekibi, tercümanlar ve malzeme sorumluları katıldı.

Yemek öncesi açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, 'Mutlaka sıkıntılı dönemlerimiz olabilir ama şu anda Türkiye’nin mali açıdan en iyi 3-4 takımından biriyiz. Elimizden geldiğince futbolcu kardeşlerimizin parasını zamanında ödemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerden ricamız az önce dediğim gibi takıma en iyi şekilde faydalı olabilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterelim. Kadroya girelim girmeyelim işinizi severek yaptığınız sürece bütün arkadaşlarımızın kulübümüze faydalı olacağına inanıyorum. İnşallah bundan sonraki maçları coşkuyla, iyi bir mücadeleyle iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum, hepinize başarılar diliyorum“ dedi. 

'TEKRAR YUKARIYA ÇIKMAK İÇİN İYİ BİR FIRSAT'
Kaptan Ali Çamdalı ise “Başkanımızın sarf ettiği bir sözü ondan çalıp devam etmek istiyorum aslında. Burada benim beşinci sezonum. Son 3 sezonda çok güzel günler geçirdim ben burada takım olarak geçirdik, kulüp olarak geçirdik. Herkes birbirine saygı, samimiyet, güven ve inanmakla geldik biz buralara. Biz burada bir yumruk, bir beden olarak bu başarıyı yakaladık. Tekrar bunu yakalamamız gerektiğiniz düşünüyorum. İki gün sonra çok önemli bir maç var. Tamam Avrupa Ligi’nde oynayacağız ama ben bu maçı lige motivasyon maçı olarak görüyorum. Oradan alacağımız iyi bir sonuç bizi ligde tekrar bir seviye yakalamak için bir güç olacağını düşünüyorum. O yüzden bu maçı çok iyi bir şekilde değerlendirip tekrar taraftarla buluşma fırsatı, taraftarı arkamıza alma fırsatı olduğunu düşünüyorum' ifadelerini kullandı.