Konyaspor o rekorun peşinde!

Konyaspor hafta sonu Galatasaray deplasmanında mücadele verecek. Karşılaşma öncesinde rakiplerdeki eksikler Okan Buruk'u zorlayacak. Son haftalarda oyunu ile öne çıkan Anadolu Kartalı, deplasmanda puan için sahaya çıkacak. Galatasaray iç sahada 25 maçtır yenilgi yüzü görmedi.
Konyaspor o rekorun peşinde!

Konyaspor hafta sonu Galatasaray deplasmanında mücadele verecek. Anadolu Kartalı ocak ayının zorlu fikstüründe ilk maçında İstanbul'da oynayacak. Karşılaşma öncesinde rakiplerdeki eksikler Okan Buruk'u zorlayacak. Sarı kırmızılılarda sakat olan İcardi ve Sergio Oliveira, cezalı olan Boey ve Torreira ile milli takımlarında olan Bakambu ve Ziyech yeşil beyazlılara karşı sahada olmayacak.

galatasaray-eksik.jpg


RAKİP EZBERİNİ KAYBEDECEK

Birçok mevkide eksik oyuncusu olan ev sahibinde takımın yıldızlarının olmaması Konyaspor'u galibiyete inandırıyor. Özellikle birbiriyle oynamaya alışkın olan Boey-Torreira ve İcardi'nin oynamaması Buruk'un işini zorlaştıracak. Forvet bölgesindeki eksiklerden dolayı Tete'nin ilerde oynaması bekleniyor. Tete ilk kez forvet pozisyonunda oynayacak.

keles.jpg

REKOR KELEŞ'TE

Son haftalarda oyunu ile öne çıkan Anadolu Kartalı, deplasmanda puan için sahaya çıkacak. Galatasaray iç sahada 25 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Sarı kırmızılıları sahasında en son yenen takımda Hakan Keleş görev almıştı(Galatasaray 0-1 Giresunspor) Keleş kendi rekorunu yenilemek istiyor.

 Muhabir