Konyaspor, Paşa'ya kilitlendi

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında yarın karşılaşacağı Kasımpaşa karşılaşmasına kilitlendi. Yeşil beyazlılar bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak ikinci maç öncesi avantaj elde etmek istiyor
Konyaspor, Paşa'ya kilitlendi

Süper Lig'in 28.haftasında sahasında Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor'da gözler kupaya çevrildi. Türkiye Kupası çeyrek finalinde Sivasspor'u eleyerek yarı finale yükselen yeşil beyazlıların rakibi Rizespor'u eleyen Kasımpaşa oldu. Yarın bu kulvardaki ilk maçına deplasmanda çıkacak Anadolu Kartalları, İstanbul temsilcisini mağlup ederek evinde oynayacağı ikinci maç öncesi avantaj elde etmeyi düşünüyor. Atiker Konyaspor, ligde bu sezon Kasımpaşa ile oynadığı iki maçı da kaybetmedi. Rakibiyle ilk devrede iç sahada oynadığı mücadeleyi 2-1 kazanan yeşil beyazlılar, ikinci devrede deplasmanda oynanan mücadeleden de 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

EŞİTLİK VAR
Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa, tarihte toplamda 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 9'unu Konyaspor, 9'unu da Kasımpaşa kazanırken ekipler arasındaki 8 mücadele beraberlikle sona erdi. Bu süreçte 13 karşılaşma İstanbul'da oynandı. Atiker Konyaspor, Kasımpaşa deplasmanından 1 kez galibiyetle ayrılırken, 6 maçı ev sahibi ekip kazandı, 6 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa'nın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak. Maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.
Yeni Haber