Konyaspor, Paşa'ya odaklandı

Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında moral bozukluğu yaşayan Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularını zihinsel anlamda toparladı. Kasımpaşa’yı konuk edecek olan ve taktik antrenmanlarına başlayan yeşil-beyazlılar, tamamen maça odaklandı
Konyaspor, Paşa'ya odaklandı

Atiker Konyaspor’da moraller düzeldi. Yeşil-beyazlı takım, tamamen Kasımpaşa karşılaşmasından alınacak 3 puana kilitlendi. Hakem hatasının skoru belirlediği karşılaşmada geçen hafta Trabzonspor’a mağlup olan ve bu nedenle zihinsel olarak çöken Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularıyla özel olarak ilgilenerek onları psikolojik olarak Kasımpaşa mücadelesine hazırladı. Deneyimli teknik adam, psikolojileri düzelen oyuncularına taktik çalıştırmaya başladı. Anadolu Kartalı, zorlu müsabakaya kadar taktik çalışacak. Konyaspor, son 5 deplasmanda yalnızca 1 kez kazanabilen Kasımpaşa’nın bu sıkıntısından da yararlanarak 3 puanı cebine koymayı amaçlıyor.

KADRODA ÇOK EKSİK VAR
Anadolu Kartalı’nın sakatlar kervanına Selim Ay, Diagne ve Hurtado’dan sonra Ferhat, Uğur ve Jonsson da eklendi. Öte yandan Trabzonspor maçında sarı kart gören ve sınıra ulaşan Marko Jevtovic, Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek. Jevtovic’in yerine Volkan Fındıklı’ya şans vermeyi planlayan teknik direktör Aykut Kocaman,   Volkan’ı en son Ankaragücü karşısında ilk 11’de sahaya sürmüştü. Tecrübeli çalıştırıcı, diğer yandan Ferhat, Jonsson ve Uğur’dan gelecek habere göre hareket edecek. Kocaman, olumsuz bir haber gelmesi durumunda ise bu oyuncuların yerlerini doldurmak için alternatiflere yönelecek.