Konyaspor, Reşit Akçay’ın sistemine alışmaya çalışıyor

Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, yeni teknik direktörleri Mustafa Reşit Akçay’ın sisteminin takıma uygulanma aşamasında olduğunu,yeni sezonda ofansif anlamda daha güçlü bir ekip olmak için çabaladıklarını söyledi
Konyaspor, Reşit Akçay’ın sistemine alışmaya çalışıyor

Yeni sezona Avusturya’da hazırlanan Atiker Konyaspor’da 2. Başkan Fatih Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Erzurum'da takımımızın durumunu görmek için iki hazırlık karşılaşması oynadık. Özellikle Kayserispor ile oynadığımız müsabakada ileriye dönük olumlu işaretler aldık. Yaptığımız görüşmelerde hocamız bize, takımın geldiği noktadan memnun olduğunu belirtti. Erzurum'un ardından Avusturya'da kampa giren takımımız yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan transfer çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Yeni bir sistem oturtulmaya çalışıldığı için biraz sabretmemiz gerekecek. Gelecek, Atiker Konyaspor için çok daha güzel olacak" dedi.

fatih-yilmaz.jpg
AKÇAY’IN SİSTEMİ AŞILANIYOR

Akçay'ın sisteminin takıma aşılandığını da aktaran Yılmaz, ‘Hocamızın sisteminin ne kadar oturup oturmayacağını önümüzdeki sezonda göreceğiz. Antrenmanlardan gördüğümüz kadarıyla bu sene daha agresif bir Konyaspor seyredeceğiz. Daha seri ve seyir zevki veren bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Ligde puan önemli. İlk 6'nın içerisinde olacağımızı düşünerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Ligde koyduğumuz hedeften sonra inşallah Avrupa'da da başarılı oluruz diye umut ediyoruz. Hocamız bu konuda zaten tecrübeli ve geçmişte kendisini ispat etmiştir. Avrupa'da aynı başarıyı göstereceğini düşünüyorum’ diye konuştu.   

Yeni Haber