Konyaspor sahasında Antalyaspor karşısında! Muhtemel 11’ler

Konyaspor, ligde yeni sezonda üst üste aldığı iki beraberliğin ardından bugün 3.hafta maçında sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. 3 puanı hedefleyen yeşil beyazlıların bu karşılaşması saat 19.15’te başlayacak ve hakem Ümit Öztürk yönetecek.
Konyaspor sahasında Antalyaspor karşısında! Muhtemel 11’ler

Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'na sahasında oynadığı Ankaragücü maçıyla başlayan Konyaspor rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Geçtiğimiz hafta da Galatasaray deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek hanesine 1 puan yazdıran yeşil beyazlılar bugün 3.hafta maçında Antalyaspor'u konuk edecek. Artık kazanmak isteyen Anadolu Kartalı, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. geçtiğimiz sezon rakibini sahasında 2-0 mağlup eden yeşil beyazlılar bugün de kazanarak ilk 3 puanını almayı hedefliyor. Konyaspor'un Antalyaspor ile oynayacağı mücadele Büyükşehir Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak. Karşılaşmada Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin hakem üçlüsü görev yapacak.

ANTALYASPOR'A SAHASINDA YENİLMİYOR

Konyaspor, bugün konuk edeceği Antalyaspor'a karşı Süper Lig tarihinde Konya'da daha önce yenilgi almadı. Yeşil beyazlılar rakibiyle iç sahada yaptığı 8 karşılaşmanın 4'ünü kazanırken 4 mücadele de beraberlikle sona erdi. Yeşil beyazlılar, Süper Lig'de Antalyaspor'a karşı oynadığı son 11 maçta da yalnızca 1 kez yenilgi yüzü gördü. Anadolu Kartalı'nın Antalya temsilcisine tek mağlubiyeti 2015/2016 sezonunda yaşandı.

KONYASPOR BERABERLİĞE ABONE

Konyaspor, 2018/2019 sezonundan başından bu yana aldığı 19 beraberlikle Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük liginde en fazla berabere kalan takım özelliğine sahip oldu. Süper Lig'de oynadığı son 17 maçın sadece 1'ini kazanabilen Konyaspor, buna karşın ligde son 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil beyazlılar, son 17 maçın 1'ini kazanırken, 12 beraberlik, 4 de mağlubiyet aldı. Konuk Antalyaspor'un ise Süper Lig'de oynadığı son 15 maçın sadece 1 tanesi berabere bitti. Antalya temsilcisi, bu süreçte 6 galibiyet ve 8 de mağlubiyet aldı.

ŞUT ÇOK GOL YOK

Süper Lig'in ilk iki haftasında rakip kalelere 39 şut çeken Konyaspor, bu alanda 18 takım arasında zirvede yer aldı. Yeşil beyazlılar buna rağmen hiç gol atamayan İzmir temsilcisi Göztepe'nin ardından ligde gole çevirme oranı en düşük takım olarak kayıtlara geçti. Yeşil beyazlılarda ligdeki iki haftada en fazla şut pası atan oyuncu 8 pasla Boşnak Deni Milosevic oldu. Konuk Antalyaspor ise Süper Lig'de sezonun ilk iki haftasında kalesinde en az isabetli şut gören iki takımdan birisi olarak dikkat çekti. Kırmızı Beyazlılar, Rizespor'la birlikte bu süreçte kalesinde 3 tane isabetli şut gördü.

KOCAMAN'LA KORKMAZ 3'ER KEZ KAZANDI

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın takımları, Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın takımlarıyla Süper Lig'de 7 kez karşılaştı. Ekipler birbirine karşı 3'er kez kazanırken 1 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Aykut Kocaman'ın bu serideki üç galibiyeti, ligdeki son 4 karşılaşmada geldi. İki takım teknik direktörü de rakibine iç sahada hiç maç kaybetmedi.

 

MUHTEMEL 11’LER

KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Anicic, Ferhat, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Erdon, Milosevic, Bajic

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Bahadır, Diego, Celutska, Charles, Ufuk, Amilton, Dala, Serdar, Gustavo

STAT: Büyükşehir Belediye

SAAT: 19.15

YAYIN: beIN SPORTS HD1

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Kamil Çetin

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ