Konyaspor-Samsunspor, İki takımda son durumlar

Yeni sezon çalışmalarının ikinci etabını Erzurum’da geçiren Konyaspor, kısa bir antrenman dönemi sonrası ligin yeni ekiplerinden Samsunspor ile hazırlık maçına çıkacak. Genç ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenen Aleksandar Stanojevic, takımının ilk performansını sahada analiz edecek.
Konyaspor-Samsunspor, İki takımda son durumlar

TÜMOSAN Konyaspor sahaya çıkıyor. 2022-2023 sezonunu 8. Sırada kapatan yeşil beyazlılar, yeni sezona iyi girmek adına çalışmalarına başladı. Anadolu Kartalı, 2023-2024 sezonu çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını ligin yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor ile oynayacak. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki karşılaşmanın başlangıç saati 17:00 olacak. Maçla ilgili notlar.

mac-zamani-001.jpg

GENÇLERLE OYNANACAK
Konyaspor çarşamba günü geldiği Erzurum’da kısa bir antrenman dönemi geçirdi. Yeşil beyazlılarda izinli oyuncuların çokluğu nedeniyle Aleksandar Stanojevic Konya’daki kampta gençlerle çalıştı ve takımını kuramadı. Hoca takımıyla ilgili ilk reaksiyonu Samsunspor maçında görecek. Rakip kırmızı beyazlılar ise ikinci hazırlık maçını oynayacak. Samsun ekibi ilk maçında Çaykur Rizespor’u 1-0 yendi.

 Muhabir
Etiketler :