Konyaspor son 8 haftada kaç para kaybetti?

Spor Toto Süper Lig’de iki aydır kötü bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor’un bu zaman zarfında maddi kaybı da büyük oldu.
Konyaspor son 8 haftada kaç para kaybetti?

Oynadığı son 8 maçını da kazanamayan Atiker Konyaspor, bu zaman zarfında 15 milyon 600 bin liralık maddi zarara uğradı. Futbolcular ise iki beraberlik için 25 bin liralık prim aldı

15 MİLYON 600 BİN LİRA ZARAR!
Süper Lig’de zorlu günler geçiren Atiker Konyaspor, puan kayıplarının yanı sıra maddi açıdan da bir hayli zarar etti. Oynadığı son 8 maçta galibiyet yüzü görmeyen Anadolu Kartalı, bu süreçte 15 milyon 600 bin lira zarar etti. Kasasına topladığı 4 puan için sadece 5 milyon 200 bin lira koyan yeşil-beyazlılar, maddi açıdan önemli bir gelirden faydalanamadı. Kaybedilen puan ve paraların ardından büyük üzüntü yaşayan Konyaspor yönetimi, bir an önce takımın toparlanmasını arzu ediyor.

uzgun-konyaspor.jpg

GALİBİYET PRİMİ 25 BİN LİRAYDI
Atiker Konyaspor Kulübü, galibiyet başına 2 milyon 600 bin lira, beraberlik için ise 1 milyon 300 bin lira gelir elde ediyordu. Kazanılan galibiyetlerden sonra futbolcular da 25 bin lira galibiyet primini cebine koyuyordu. Yaşanan puan kayıplarından sonra Anadolu Kartalı’ndaki oyuncular, sadece dış sahadaki Bursaspor ve Fenerbahçe beraberliklerinden sonra 12 bin 500’er liralık iki maç primini cebine koydu. Konyaspor, bu haftaki Sivasspor maçından itibaren çıkışa geçmek istiyor.
 

VELİ ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ